Ce punem în ghetuţe sau sub brad

Pentru că multe mame şi mătuşi m-au întrebat deja ce să le ofere copiilor de Moş Nicolae sau de Crăciun, o să încep o rubrică intitulată Ce punem în ghetuţe, în care vă voi prezenta câteva sugestii potrivite pentru cadouri. Voi menţiona vârsta recomandată şi câteva din calităţile produsului (mai ales preţul 🙂 ) pentru ca voi să faceţi o alegere informată.

Astăzi vă recomand Top Designercolecţia de iarnă de la editura Gama. Aceasta este o cutiuţă care conţine trei folii cu şabloane din acetofan cu ajutorul cărora veţi desena modelele de haine, 8 foi autocolante din care se vor decupa hainele, 7 cartonaşe (de dimensiunea unor cărţi poştale) cu modele pe care să le îmbrăcaţi în hainele autocolante şi un cartonaş cu instrucţiuni. Daţi-mi voie să vă spun că iarna asta se poartă culorile închise, imprimeurile cuminţi cu romburi şi pătrate şi tricotajele simple. Desigur, puteţi decupa din hârtie glasată autocolantă sau autocolant cumpărat la metru câte haine doriţi şi puteţi face orice combinaţii doriţi, dar cu ocazia asta copiii vor învăţa cum să asorteze diferite imprimeuri şi culori.

Tot pentru perioada asta recomand şi colecţia Party – pentru crearea unor ţinute potrivite pentru Crăciun şi Revelion. Ei, spuneţi acum sincer, nu v-ar plăcea să mergeţi la croitoreasă cu modelul gândit de fetele voastre şi să-l transpuneţi în realitate? Cine ştie, poate aveţi un mic designer în familie şi abia aşteaptă să fie stimulat.

Din aceeaşi serie mai fac parte colecţiile Mireasă, Primăvară, Vară şi Toamnă. Vârsta recomandată este 5-12 ani iar preţul este 15,9 lei pe cutie. Jocul necesită abilităţi de decupare destul de fine pentru că piesele sunt mici, însă şi putere de concentrare pe o sarcina de durată. Dacă aveţi copii care se plictisesc repede, puteţi încerca acest joc pentru a le exersa atenţia şi concentrarea.

2 Comment

  1. NICOLETA CIOCOIU says: Reply

    imi place acest joculet este creativ si nu mai bun pentru varsta de la 5 ani in sus ,fetita mea cred ca ar fi foarte incantata de un asa cadou . multumim .

  2. violeta argatu says: Reply

    Ce subiect!!!! spor sa ai la…postat idei! 🙂

Leave a Reply