Decoraţiuni pentru brad din piese de puzzle

La un moment dat mi s-a pus pata să refolosesc nişte piese de puzzle rămase după ce am făcut copăcelul de toamnă, aşa că am căutat inspiraţie pe net şi am găsit mai multe modele de decoraţiuni de brad. Am ales să realizez un ren (de departe preferatul meu), o coroniţă, un brăduţ şi o stea.

Am scos resturile de piese plus vreo trei puzzle-uri de la ouăle kinder, puse la păstrare din vremea când în ouăle kinder mai găseai şi ceva interesant şi mai întâi le-am pictat cu acrilice. După ce s-au uscat le-am lipit. Coroniţa e montată pe un inel decupat din carton, iar brăduţul pe un triunghi de carton. Am lipit cu pistolul cu silicon fierbinte, nu ştiu cât de bine ar sta cu aracet sau alt adeziv.

Alte accesorii pe lângă piesele de puzzle vopsite: pom-pom şi ochişori mobili pentru ren, năsturei pentru brăduţ şi coroniţă, sclipici (asta a fost partea favorită a Elizei, să dea din belşug cu sclipici peste tot 🙂

Şi renul mai de-aproape:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Am vazut si eu ideea decoratiunilor din puzzle – cred ca ingerasi erau.. Si chiar ma gandeam, oare nu va gasi cineva cateva piese sa creeze ornamente si la noi?:D Si azi supriza!!:) Imi plac foarte mult toate decoratiunile! Am stat si le-am privit si analizat (defect de creator, sunt sigura ca stii cum este, cand incerci sa cuprinzi creatia si parca vrei sa ii refaci drumul devenirii pas cu pas).
    Iti multumim ca ni te-ai alaturat si te asteptam cu drag sa impodobim bradutul virtual pe 24 decembrie, impreuna.
    Dar pana atunci ne vedem si pe 6! Bafta:)

    • Ingerasii nu i-am vazut, ca sigur ma chinuiam sa-i fac si pe ei 🙂 Insa am mai vazut om de zapada si acela chiar nu mi-a iesit. Se fac usor, se picteaza separat piesele si apoi se lipesc, fetita mea a fost incantata sa picteze piese cu mine.

  2. Foarte iingenioasa gaselnita! E o idee super! Piese desperecheate nu prea avem, ca surioara cea mare isi apara ca un vultur jocurile, dar ma bata gandul sa stric un joc.