Decoraţiuni pentru brad din piese de puzzle

La un moment dat mi s-a pus pata să refolosesc nişte piese de puzzle rămase după ce am făcut copăcelul de toamnă, aşa că am căutat inspiraţie pe net şi am găsit mai multe modele de decoraţiuni de brad. Am ales să realizez un ren (de departe preferatul meu), o coroniţă, un brăduţ şi o stea.

Am scos resturile de piese plus vreo trei puzzle-uri de la ouăle kinder, puse la păstrare din vremea când în ouăle kinder mai găseai şi ceva interesant şi mai întâi le-am pictat cu acrilice. După ce s-au uscat le-am lipit. Coroniţa e montată pe un inel decupat din carton, iar brăduţul pe un triunghi de carton. Am lipit cu pistolul cu silicon fierbinte, nu ştiu cât de bine ar sta cu aracet sau alt adeziv.

Alte accesorii pe lângă piesele de puzzle vopsite: pom-pom şi ochişori mobili pentru ren, năsturei pentru brăduţ şi coroniţă, sclipici (asta a fost partea favorită a Elizei, să dea din belşug cu sclipici peste tot 🙂

Şi renul mai de-aproape:

15 Replies to “Decoraţiuni pentru brad din piese de puzzle”

  1. Am vazut si eu ideea decoratiunilor din puzzle – cred ca ingerasi erau.. Si chiar ma gandeam, oare nu va gasi cineva cateva piese sa creeze ornamente si la noi?:D Si azi supriza!!:) Imi plac foarte mult toate decoratiunile! Am stat si le-am privit si analizat (defect de creator, sunt sigura ca stii cum este, cand incerci sa cuprinzi creatia si parca vrei sa ii refaci drumul devenirii pas cu pas).
    Iti multumim ca ni te-ai alaturat si te asteptam cu drag sa impodobim bradutul virtual pe 24 decembrie, impreuna.
    Dar pana atunci ne vedem si pe 6! Bafta:)

    1. Ingerasii nu i-am vazut, ca sigur ma chinuiam sa-i fac si pe ei 🙂 Insa am mai vazut om de zapada si acela chiar nu mi-a iesit. Se fac usor, se picteaza separat piesele si apoi se lipesc, fetita mea a fost incantata sa picteze piese cu mine.

  2. n-ai sa crezi, dar cel mai mult imi place… acadeaua!:D
    da’ si renul e fain.:)
    de fapt toate-s reusite.

    1. Iti daruiesc acadeaua daca iti place 😉

      1. oh, multumesc!:)

  3. steaua eu o vad fulg.
    si as face-o alba.:)
    cu sclipici!:))

    1. Da, era si varianta asta, am vrut sa fac ambele variante, dar nu mai aveam piese de puzzle care sa nu fie margini :-))

      1. aha, deci nu e chiar asa simplu cu piesele astea de puzzle.:)))

        1. Nu, trebuie sa ai grija sa nu fie margini cu laturi drepte, eu am avut destule si mi-am dat seama tarziu de chestia asta si m-am chinuit sa le folosesc asa.

  4. Foarte frumoase decorațiunile. Acadeaua e pur și simplu..delicioasă. :))
    Felicitări!

  5. Foarte frumoase !!Renul e si preferatul meu.Multa bafta la concurs!

  6. Foarte iingenioasa gaselnita! E o idee super! Piese desperecheate nu prea avem, ca surioara cea mare isi apara ca un vultur jocurile, dar ma bata gandul sa stric un joc.

  7. Ce idee faina! Nu stric un puzzle bun, ca vine Petru din urma, dar cred ca am niste blankuri pe undeva!

  8. Foarte frumoase! Felicitari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.