Ce punem în ghetuţe – setul pentru pauză de la Nuk

Din prima clipă când am văzut acest set pe pagina de facebook a celor de la Nuk am ştiu că Eliza va fi înnebunită după el şi am avut dreptate. Când l-a văzut prima oară a izbucnit într-o avalanşă de aprecieri, aşa cum face când se alintă: “ce drăguuuuuţ e” (spus pe un ton piţigăiat), “îmi place caserola mea cu prinţese şi sticluţa mea cu prinţese”, “mami, sunt aşa fericită că am sticluţă cu prinţese”.

Cine o cunoaşte pe Eliza, ştie că atunci când primeşte ceva în dar, e foarte teatrală şi nu mai conteneşte cu laudele şi complimentele, aşa că nu m-am lăsat impresionată de prima reacţie şi m-am gândit că o să îi treacă încântarea după câteva zile. Dar de unde? În fiecare dimineaţa mă întreabă dacă i-am pus sandviş în caserola cu prinţese şi dacă i-am pus în rucsac sticluţa cu prinţese. Dacă plecăm undeva şi îndrăznesc să bag sticla roşie în geantă, îmi face scandal: “dar ţi-am zis o dată că vreau sticluţa cu prinţese”. La culcare, aduc mereu sticla roşie pentru că e mai mare – evident că nu scap nici de data asta, mă pune să mă duc din nou să o caut pe cealaltă.

La noi au fost un succes, deşi are caserole cu Barni, cu Kitty, cu Ice-Age, ea vrea doar caserola cu prinţese. E mare, roz şi încap în ea lejer două sandvişuri şi ceva pe lângă – e foarte potrivită şi pentru picnic sau pentru călătorii. Pe capac le are pe Belle, pe Aurora şi pe Cenuşăreasa. Singura chestie de care nu-mi dau seama exact e metoda de imprimare – mie nu-mi par direct imprimate în plastic, ci parcă ar fi un autocolant, însă până acum nu s-a desprins la spălat, deci o fi ceva mai rezistent. Recunosc că nu am îndrăznit să zgândăr pe acolo ca să nu stric ceva.

Sticluţa e cu supapă din aceea care se trage, nu curge şi e dintr-un cauciuc moale – pe noi nu ne avantajează pentru că Eliza o roade, însă, pe de altă parte, decât să roadă una tare, mai bine una moale 😀

Cutia de la set e acum plină cu şiragurile ei de mărgele, n-am reuşit nici să decupez coroniţa de prinţesă de pe verso, nici s-o arunc.

Setul costă 70 de lei şi se găseşte doar în reţeaua magazinelor Carrefour. Îl recomand pentru pus în ghetuţe deoarece este şi util/practic dar şi o încântare pentru fetiţele pasionate de prinţese.

5 Comment

 1. Exista si pentru printi?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Din pacate, nu 🙁 Stiu ca au mai intrebat mamicile pe pagina lor de fb si au zis ca nu.

 2. Simona says: Reply

  Caserola este compartimentata?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Simona, nu este compartimentata.

 3. Alexandra says: Reply

  70 de lei e cam mult pentru un set ce contine o cutie de plastic si o sticla… eu am gasit cutii similare de plastic la Kaufland la 4 lei, respectiv am primit una gratis cind am cumparat vreo 3 kinder pinguini… in ultima instanta se pot printa niste actibilde color si lipi pe ambalaj, daca e necesara o anumita decoratiune.

Leave a Reply