Lansare de cărţi la Cărtureşti – editura Cartea Copiilor

Miercuri, 28 noiembrie 2012, editura Cartea Copiilor lansează cele trei cărţi editate cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, în prezenţa autoarelor şi ilustratoarelor, la librăria Cărtureşti Verona.

Cele trei cărţi sunt:

Stejarul pitic, cel mai bun tătic de Victoria Pătraşcu, ilustrată de Livia Coloji

Călătorie printre ierburi şi lumină de Iulia Iordan, ilustrată de Cristiana Radu

Poezii din copilărie – o antologie de poezii clasice pentru copii, ilustrate de Maria Brudaşcă, Livia Coloji, Agnes Keszeg, Cristiana Radu, Raluca Ilie

Lansarea va avea loc în cadrul expoziţiei “Ilustraţie de carte pentru copii”, începând cu ora 18.00. Ceaiul e din partea casei! Eu voi fi acolo cu exemplarele mele din cărţi ca să iau autografe 🙂 În plus, staţi pe aproape pentru că vom încheia anul de interviuri din cadrul campaniei Darul lecturii cu interviuri cu Victoria Pătraşcu şi Iulia Iordan.

2 Comment

  1. sima says: Reply

    Si copilita mea isi doreste cartea ”Poezii din copilarie” de cand a vazut-o la tine pe blog, acum daca le vede si pe cele 2 cu siguranta ca si astea ii trebuie.
    Toate cartile sunt frumoase si ii plac, nici ea nu stie cate carti asteapta de la Mos Craciun.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Ce frumos ca ii plac cartile! Mosul trebuie sa isi indese bine sacul cu ele, nu? In decembrie vom aveam 24 de recomandari de carti si sigur vei avea de unde alege 🙂

Leave a Reply