Concurs de Moş Nicolae la Editura Iona

Editura Iona (editură de carte folositoare sufletului) are un concurs pentru micuţii creştini, cu premii în cărţi. Mergeţi pe blogul lor, răspundeţi la cele două întrebări şi puteţi câştiga, prin tragere la sorţi, 3 pachete cu cărţi la alegere din oferta editurii. Un al patrulea premiu va fi oferit suplimentar de echipa editurii şi va fi premiat cu un pachet de cinci cărţi.

Eu am văzut cărţile lor pentru copii la târgul Gaudeamus, dar pentru că bugetul meu a fost atât de mic, nu am putut cumpăra chiar tot ce mi-aş fi dorit. Ştiu că printre voi sunt multe cititoare care vor aprecia această veste, aşa că m-am grăbit să v-o împărtăşesc imediat ce am aflat-o şi eu de la Alexandra, coordonatoare de colecţie în cadrul editurii.

8 Replies to “Concurs de Moş Nicolae la Editura Iona”

  1. Eu tocmai ce am cumparat de la ei, dar nu le-am putut lua chiar pe toate. Sunt foarte frumoase, ilustratiile sunt calde, iar textul foarte accesibil copiilor.

    1. Daca nu le-ai putut lua pe toate, participa la concurs, poate ai noroc si iti iei si restul 🙂 Asa e, ilustratiile chiar sunt deosebite, le-am vazut la targ.

  2. violeta argatu says: Reply

    Off..daca scriai si tu articolul ieri ce bine era :d…tocmai am comandat ieri carti pt a le darui de Sf Nicolae si Mos Craciun… Sper sa ma pot abtine macar un pic atunci cand o sa le vizitez blogul :D…Multumim mult pt pont.Nu stiam de existenta lor.chiar daca nu castigam/cumparam acum,sigur o sa revenim altadata 🙂

  3. violeta argatu says: Reply

    Dar eu nu gasesc intrebarilile.poti sa pui un link,te rog mult de tot?

  4. violeta argatu says: Reply

    gata,am gasit.scuze

  5. Au niste carti foarte frumoase. Ce ilustratii minunate! Pana acum nu am mai auzit de ei. Multumim frumos.

  6. Foarte frumoase cartile, o sa ii vizitez mai des.Multumesc ptr pont.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.