Glob pentru pom umplut cu biluţe hidrofile

DSCN7244_adjusted

Se ia un glob din sticlă, se pun în el biluţe hidrofile (se găsesc în magazinele cu produse ieftine sau la florării), se toarnă apă. Se aşteaptă efectul wow când biluţele se vor umfla.

Sfaturi: nu puneţi prea multe biluţe deodată, în primul rând se lipesc de sticlă, cum s-a întâmplat la mine, şi arată un pic ciudat, în al doilea rând se depune o mâzgă ciudată pe sârmuliţele de la agăţătoare (cele care intră înăuntru). Agăţaţi globul în pom cu grijă pentru că se mai îngreunează după ce biluţele absorb apa.

DSCN7244_adjusted

Mi s-a sugerat că ar arăta mai bine dacă ar fi fosforescente şi mi-am amintit de o chestie pe care mi-a spus-o o colegă, că apa tonică face crema de brioşe fosforescentă, apoi am intrat pe linkul acesta şi mi-am confirmat bănuiala. Dacă le băgaţi să se umfle în apă tonică, ar trebui să fie fosforescente 🙂 Eu n-am testat dar dacă voi testaţi, daţi-mi de ştire.

6 Comment

 1. luckyrock says: Reply

  haa ce fain arata!:D

 2. Adela says: Reply

  Foarte fain a iesit!

 3. Carmen says: Reply

  Imi place foarte mult globul vostru. De unde ai cumparat globul din sticla?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Nu l-am cumpărat 🙁 Mi l-a dat cineva. Se găsesc în unele magazine mai mari de hobby, mai ales în perioada asta. Am mai văzut şi pe http://www.breslo.ro

 4. Ce idei minunate ai!

 5. […] aflate la dispoziţia lor şi vor picta şi decora un glob de sticlă (globul arată ca al meu, de aici). La final, ei vor fi premiaţi de magazinul online Rechizitelemele.net cu un pix şi un penar […]

Leave a Reply