9. Marea carte a Crăciunului – editura Litera

Marea carte a Crăciunului este una dintre cele mai frumoase şi mai complexe cărţi pentru Crăciun pe care le-am văzut până acum. Conţine poveşti, colinde, reţete, jocuri, activităţi practice şi multe imagini frumoase.

În carte găsim un interviu cu Moş Crăciun şi mărturii despre acesta de la “angajaţii şi colaboratorii” lui, un cuvânt introductiv al doamnei Crăciun, cum să faci o căsuţă din biscuiţi, care e programul lui Moş Crăciun pe tot anul, o hartă a Laponiei, un alfabet al Crăciunului, colinde (We wish you a Merry Christmas, Rudolf the Red Nosed Reindeer, Jingle bells, O Tannenbaum, Am plecat să colindăm), o istorie a lui Moş Crăciun, sfaturi despre cum să scrii o scrisoare pentru Moş Crăciun, ce tradiţii de Crăciun există în diverse ţări, cum să faci nişte sandvişuri festive, o supă ninsă şi nişte clătite cadou, cine sunt ajutoarele lui Moş Crăciun, ce este un calendar de Advent şi cum poţi să-ţi faci unul, informaţii despre reni, cum să îngrijeşti bradul de Crăciun, care sunt cele mai cunoscute poveşti de Crăciun şi câte şi mai câte. În plus, sunt câteva pagini pe care le poţi copia pentru a realiza nişte ornamente şi câteva pagini cu jocuri, precum şi un capitol dedicat animalelor de casă. La final, găsiţi două pagini cu urarea Crăciun fericit în diverse limbi ale lumii.

Cartea costă 32,4 lei pe site-ul Litera, este la reducere. La acelaşi preţ o găsiţi şi pe elefant, în caz că vreţi să comandaţi cărţi de la mai multe edituri.

2 Replies to “9. Marea carte a Crăciunului – editura Litera”

  1. O carte foarte frumoasa ptr cei mici.

  2. mi-aș luat-o și eu, cât de mare sunt! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.