10. Cadoul de Cecelia Ahern

Am tot vorbit noi de cărţi de Crăciun pentru copii, dar oare pentru adulţi nu recomandăm nimic? Şi adulţii merită să citească ceva relaxant şi dătător de speranţă în preajma sărbătorilor, nu? Vă recomand azi o carte de Cecelia Ahern, autoarea irlandeză care a ajuns faimoasă datorită romanului ei P.S. Te iubesc, roman ecranizat în 2007, cu Hillary Swank şi Gerard Butler în rolurile principale.

tn1_cadoul

Pentru că nu am citit cartea încă (o ţin pentru călătoria cu trenul la Iaşi, e perfectă pentru aşa ceva), preiau descrierea de pe site-ul editurii:

“Lou Suffern este un om de afaceri prosper, surmenat, aflat într-o permanentă bătălie cu secundele. Într-o dimineaţă geroasă, Lou îi oferă o cafea lui Gabe, un om fără adăpost – într-un acces de generozitate care nu îl caracterizează. Mai mult, îl angajează la serviciul de curierat intern.

Cum viaţa personală şi profesională a lui Lou se află la răscruce, iar Crăciunul se apropie, Gabe îi oferă un cadou magic, menit să-i reamintească ce preţios este timpul. Însă oare poate acest om providenţial să-l ajute pe Lou să repare tot ce a stricat, înainte de a fi prea târziu?

În acest roman, Cecelia Ahern construieşte o parabolă a vieţii moderne trepidante, cu un mesaj emoţionant, plin de înţelepciune şi speranţă.”

Motivul pentru care am vrut să vă vorbesc azi de ea e că mâine, 11 decembrie, aveţi 50% reducere la toate cărţile de pe site-ul editurii All şi puteţi cumpăra această carte cu numai 14 lei. În plus, coperta superbă o face şi perfectă pentru a fi dăruită de Crăciun.

Dacă mai aveţi sugestii de cărţi frumoase cu tematică de Crăciun, dar pentru adulţi, vă aştept să mi le împărtăşiţi 🙂

One Reply to “10. Cadoul de Cecelia Ahern”

  1. E superba cartea.Am citit-o si eu acum doi ani,de Craciun si mi-a placut tare mult.Cecelia scrie superb,deci nici nu se punea problema sa nu fie pe gustul meu aceasta carte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.