17. Vine Crăciunul

Această carte, publicată în 2011 la editura Litera este perfectă pentru serile de vacanţă petrecute acasă. Conţine cinci poveşti frumoase (Crăciunul animalelor, Cel mai frumos pom de Crăciun, Crăciunul în ţara munţilor, Biscuiţii de Crăciun, Scrisoarea spiriduşilor), 6 activităţi (cum să faci nişte podoabe pentru pomul de Crăciun, o stea mobilă tridimensională, o decoraţiune brăduţ, un înger cu surprize, un Moş Crăciun de pus la fereastră, o coroniţă de Crăciun) şi 3 reţete (biscuiţi cu alune, biscuiţi belgieni, biscuiţi “stelele bunici”). Pe ultima pagină sunt versurile colindului O, brad frumos.

Vine Craciunul_coperta-mare-500x500

DSCN7355 (Large)

DSCN7356 (Large)

Eu am cartea de pe Librex.ro, unde costă 44,9 lei, este format mare (22x28cm) şi are coperta cartonată.

Andru a povestit mai multe despre carte aici.

Nota bene: Cartea din librărie are 95 de pagini, spre deosebire de cartea publicată special pentru a fi vândută cu ziarul Libertatea, care are 48 de pagini.

7 Comment

 1. Marti, pe 11 decembrie, am cumparat aceasta carte impreuna cu un ziar (cred ca Gazeta Sporturilor) cu 12-13 lei.
  E foarte frumoasa, Cezara asteapta cu nerabdare sa facem impreuna fursecurile pe care le-a vazut in carte.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Si are acelasi continut sau e o varianta prescurtata sau alb-negru? Multumim ca ne-ai spus, orice varianta e buna, oricum, mai ales la 12 lei 🙂 Cu siguranta se mai gaseste daca s-a dat la un ziar.

   1. E color, are 48 de pagini, cred ca e aceeasi varianta.
    Mi-a placut mult ca scrie pe ea editura Litera Mica. 🙂

    1. Laura Frunza says: Reply

     Nu e aceeasi varianta, cea pe care o am eu are 95 de pagini, probabil e o varianta prescurtata, publicata special pentru ziar.

 2. sima says: Reply

  Este superba cartea si vara o citim cand ne apuca dorul de Mos Craciun.

 3. Oana says: Reply

  Da, cartea se gaseste la 13 lei impreuna cu ziarul Libertatea (http://blogulcolectionarului.net/2012/12/cartea-vine-craciunul-cu-ziarul-libertatea-din-11-decembrie-2012/) Nu stiu exact daca e vorba de aceeasi carte fiindca eu nu sunt in tara si i-am rugat pe socrii sa o cumpere.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumim!

Leave a Reply