22. Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş

Am dat din întâmplare peste această carte pe elefant.ro şi am comandat-o de curiozitate, nu era nici scumpă şi coperta prevestea o poveste drăguţă. Aşa şi este, ne-a plăcut povestea lui Buzunăraş imediat ce am citit-o. El este un iepuraş care vede într-o zi de iarnă un înger pe zăpadă. Este tipul acela de înger pe care îl fac copiii când se lasă pe spate în zăpadă şi dau din mâini şi din picioare. Buzunăraş nu ştie asta, evident, el crede că e un înger adevărat şi îl întreabă care este semnificaţia Crăciunului. Cum îngerul nu răspunde, Buzunăraş se ia după urmele de paşi lăsate de copii şi ajunge să afle, în cele din urmă, ceea ce îşi doreşte, şi anume că sărbătoarea Crăciunului înseamnă iubire, bucurie, amintiri, promisiune şi seninătate.

DSCN7344 (Large)

DSCN7345

DSCN7347 (Large)

E o poveste simplă, cu limbaj uşor, pentru copii şi cu ilustraţii foarte frumoase, vă recomand s-o puneţi pe listă pentru anul viitor. A fost extrem de ieftină pentru calitatea pe care o au foile şi ilustraţiile, păcat că editura (IBU Publishing) nu are posibilitatea s-o promoveze mai mult.

3 Comment

 1. luckyrock says: Reply

  si eu am comandat-o!:) tot asa, de curiozitate.:))
  a fost extrem de ieftina [am luat-o cu 40% reducere], fiindca ia uite ce pret are aici:
  http://www.librarie.net/carti/146886/Dorinta-Craciun-lui-Buzunaras-Ann-Bonwill-Russel-Julian

 2. Bianca says: Reply

  Buna ziua,
  Se poate va rog frumos, sa ma ajutati cu o copie a acestei carti? Ne trebuie pentru scoala si nu o gasesc nicaieri de cumparat :(.
  Multumesc din suflet!
  Bianca.

  1. Laura Frunză says: Reply

   Bună ziua, îmi pare rău, dar nu cred că o mai am. Am mai făcut ordine prin cărţi la un moment dat şi am mai donat din ele.

Leave a Reply