Despre Bubu şi alte jucării povestitoare

Dacă mai ţineţi minte, vă povesteam anul trecut de ursuleţul Bubu, jucăria primită de Eliza cadou de la Toyscom. Ei, bine, timpul a trecut, Bubu a rezistat (însă bateriile, nu 😀 ) şi a venit momentul să vă cerem ajutorul deoarece compania Toyscom doreşte să lanseze pe piaţa din România o nouă jucărie povestitoare/vorbitoare/cântătoare, o jucărie care să se muleze, însă, pe dorinţele părinţilor români pentru că ce se vinde bine în afară, e foarte posibil să nu placă la noi. Prin urmare, vă propunem un sondaj – să ne spuneţi  şi nouă ce aşteptări aveţi de la o asemenea jucărie. Puteţi completa sondajul şi dacă nu aţi cumpărat ursuleţul, deoarece vrem să ştim ce vă place şi ce nu şi poate următoarea jucărie vă va fi mai pe plac.

2 Replies to “Despre Bubu şi alte jucării povestitoare”

  1. Cred ca trebuie lucrat putin la pret. A fost 80lei in vinerea reducerilor, cred ca multi parinti l-ar cumpara copiilor daca ar fi la acest pret.

  2. si mie mi se pare buna ideea sa-i poti incarca jucariei (ursulet au ba) orice poveste sau cantecel, folosind un card de memorie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.