Clubul lui Mickey Mouse – carte şi DVD

Am văzut azi la chioşcurile de ziare un set format din carte şi DVD, de la DeAgostini, la preţul de 9 lei. Am cumpărat setul, ştiind foarte bine că pe restul nu le voi mai cumpăra, nu ştiu frecvenţa cu care vor apărea, dar nu voi da săptămânal 19 lei pe o carte cu DVD. Dacă apar lunar (ceea ce mă îndoiesc), ar merita, dar aşa e un efort prea mare să iei 45 de cărţi cu DVD-uri şi să dai aproape 80 de lei pe lună timp de ceva vreme.

IMAG0333

Cartea e cartonata şi conţine activităţi legate de forma rotundă, iar DVD-ul conţine două episoade din desenul animat (Mingea lui Pluto, Pasărea lui Goofy). La banii ăştia merită cumpărate, aşa că dacă le vedeţi la chioşcuri, nu le ocoliţi.

Pachetul mai conţine şi un mega-poster cu Mickey şi prietenii şi cred că de acesta va fi Eliza cea mai încântată.

24 Replies to “Clubul lui Mickey Mouse – carte şi DVD”

  1. au fost si anul trecut, primele numere au fost 10 lei, apoi le-au facut 20…sa vedem daca acum vor mai lasa la pret..cartile si dvd-urile sunt dragute

  2. si posterul chiar l-am pus pe perete

  3. Laura. DVD-ul e si in engleza? Sau numai in romana?

    1. Adina, pe spate zice: Limbi: Romana, Engleza. Cred ca e dublat dar se poate schimba si pe engleza.

    2. DVD-ul este în română (dublat) și în engleză, se poate schimba limba din meniu, ceea ce mi se pare grozav, cîntecele sînt grozave în engleză, în română nu foarte… (spre deosebire de Lazy Town, care nu apare decît dublat în română, pfff).

  4. Ce fain, ma duc sa ma uit, Matei e fan si mi se par si cele mai educative desene.

  5. Multumim ptr pont sunt multi copii fani Mickey,sa ne povestesti reactia Elizei cand o sa le vada.

  6. O, ce bine imi pare. Chiar nu stiam ca au aparut – locuind la sat sunt uneori in urma cu stirile. Noroc cu netul. Chiar ii voi cumpara Alinutei Vineri. Sper sa mai fie la chioscuri.

  7. Am luat si noi astazi cartea, eu am sa iau si cartea nr 5, cu litera A, si poate cu celelate litere. Cartile cu forme, cifre, culori mi se par pentru copii un pic mai mici decat Cezara (care are 3 ani si 8 luni).
    De poster suntem foarte incantate!

  8. il avem si noi, de anul trecut, merita, am luat primele trei numere, ei au scos atunci 5 si apoi au sistat.
    Iuliei ii plac DVD-urile cu Clubul Mickey Mouse

  9. ce veste buna. sper sa mai gasesc!

  10. am comandat si noi de pe net azi primele 4 carti, la inceput mi s-a parut cam scump 71 de lei pe luna dar fetita mea este inebunita dupa Mickey asa ca sper sa isi merite banii,

    1. Ioana, să știi că așa am zis și eu, că sînt mult prea scumpe (la banii ăștia, pfff, îi iei altele mai și mai…). Dar am zis hai să-i luăm totuși primul număr că e doar 9 lei (carte, DVD și poster mare), să vedem ce părere are și ea – fetița noastră are 1 an și 9 luni aproape și e maaaare fan Mickey Mouse & co.

      Nu mai putea de bucurie 🙂 drept pentru care cred că îi luăm din cele cu DVD-uri, sau mă rog, numerele care par mai interesante, nu toate.

      Ah, de menționat că editorul spune că sînt recomandate copiilor cu vîrste cuprinse între 2-5 ani. Pozele sînt frumoase, cu puțin scris pe fiecare pagină, pot fi atractive și pentru cei mai mici de 2 ani, zic io.

      1. eu pana la urma am facut abonament si abia astept sa vina primul pachet, o sa fie o surpriza frumoasa pentru printesa mea mai ales ca primesc si o geanta cu mickey cadou.

  11. multumim pentru recomandare
    am cautat la standurile de ziare care mi-au iesit in cale, insa nu am gasit
    le voi cauta online 🙂

    1. Daca nu gasesti, spune-mi ca iti iau eu, am mai vazut pe la mine prin cartier. Imi imaginez ca la pretul asta s-au dat repede.

      1. da,te rog chiar
        multumesc ca te-ai oferit 🙂
        la noi in zona nu au primit ;probabil ca nu au avut vanzare altadata si de asta nu au la vanzare acum 🙁

        1. Hai ca iti iau eu si vorbim, vedem noi cum facem sa ne vedem.

          1. Multumesc 🙂
            Vin eu la tine intr-o dimineata (imi spui cand) 😉

  12. si noi avem prima carte…Diana s-a saturat de Mickey Mouse intr-o vara, asa ca as fi dat banii degeaba, de spatiu nu mai spun….

  13. am cumparat cartea.
    ai si tu o virgula in plus la pagina 9?:))
    dupa “este rotunda si”.
    si cred ca “si”-ul ala nu trebuia sa fie scris cu rosu, bold.

    1. Hm, n-am remarcat, sincera sa fiu, si doar am citit-o cu Eliza.

  14. […] de mine:), ca sa citim. Nu orice, ci cartile cu Mickey de la Deagostini. Despre ele am aflat de la Laura, pe ultima suta de metri, si le achizitionam de cand au aparut. Ma rog, am pierdut vreo 2 numere… […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.