Felicitare cu liliac din flori decupate cu perforatorul

Am văzut mai demult o idee similară şi de atunci tot am vrut să încerc această felicitare cu liliac, dar nu am avut un perforator floare potrivit. Între timp l-am găsit şi m-am pus pe treabă.

Pentru floarea de liliac aveţi nevoie de hârtie în diverse nuanţe de mov, perforator-floare, perforator-frunză (nu e obligatoriu, frunzele se pot decupa şi de mână), lipici, o cariocă verde, carton pentru felicitare (eu n-am avut şi am folosit o coală de desen îndoită, dar s-a cam ondulat de la atât lipici).

Decupaţi florile şi frunzele şi lipiţi-le pe carton. Am lucrat împreună cu Eliza dar ea, după ce a lipit câteva flori şi mai multe frunze, s-a plictisit de lipit şi s-a apucat de adăugat detalii cu carioca şi nu vă spun ce-a ieşit 😀

felicitare liliac

7 Replies to “Felicitare cu liliac din flori decupate cu perforatorul”

  1. O felicitare foarte frumoasa.

  2. Mami de huni says: Reply

    trebuie sa-mi fac timp sa-ti citesc blogul mai des, atatea idei minunate ai strans aici! felicitari, felicitarea arata foarte bine, ar fi o activitate pe gustul hunilor, carora le place f tare sa perforeze si sa lipeasca! incercam si noi, multumim.

    1. Ei, stiu cum e cu timpul, stai linistita 🙂 Te astept oricand iti face placere sa vii 🙂

  3. Liliacul asta e frumos in orice fel 🙂

  4. Foarte frumoasă felicitarea! O idee minunată pentru 8 martie! o vom încerca și noi, numai să găsim acele perforatoare potrivite.

  5. Imi place mult ideea sigur incercam si noi, avem si perforator si hartie

  6. […] hârtie creponată sau de mătase, în funcţie de vârsta copilului. Noi anul trecut am făcut o felicitare cu o creangă de liliac din floricele decupate cu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.