La mulţi ani!

Nu am o zi prea grozavă azi, aşa că vă rog să mă iertaţi că nu vă pot face urări încărcate de optimism când eu însămi mă scald într-o găleată de tristeţe şi pesimism. Dar vă urez o zi cu soare şi multe buchete de zâmbete de la copiii voştri, acelea sunt cele mai importante (nu că de fiecare dată când trec pe lângă florărese nu-mi doresc să mi se îndeplinească şi mie, măcar o dată, visul de a primi un braţ de lalele sau de frezii sau măcar o găleată de narcise, să-mi îngrop faţa în ele şi să simt cum miroase în paradis).

IMAG0355_1

Sursa idee bucheţel – l-am făcut aseară pentru doamna educatoare şi nu cred că s-ar fi bucurat aşa de mult de niciun alt buchet pe care i l-aş fi putut lua, am rămas surprinsă de câtă plăcere i-a făcut să-l primească, de cât l-a lăudat şi cum s-a dus şi la colega să-l arate – mai sunt şi educatoare cu suflet frumos care se bucură şi de un buchet de flori din hârtie şi nu doar de parfumuri, bijuterii din aur sau plicuri cu diverse bancnote. Iar buchetul dulce pe care i l-am comandat la Anamaria a promis că îl împarte cu cei mici. Eliza e cu adevărat norocoasă s-o aibă ca educatoare, mă bucur că primii ei ani sunt formaţi de o persoană atât de normală şi cu bun simţ care nu e adepta pedepselor, care nu îi solicită mai mult decât e cazul pentru vârsta lor şi care se străduie să nu-i traumatizeze încă din primii lor ani în învăţământul de stat. Îi mulţumesc şi îi urez şi ei la mulţi ani!

14 Comment

 1. Maria says: Reply

  La mulți ani!

 2. La multi ani alaturi de Eliza si de cei dragi!

 3. simona says: Reply

  LA MULTI ANI!!!! Fetita mea l-a facut la gradi si mi l-a adus cadou. Este foarte frumos.

 4. corina says: Reply

  La multi ani, mama frumoasa si femeie deosebita! sa fii sanatoasa si sa se inece tristetea si depresia ta o data pt totdeauna intr-o galeata de narcise sau de lalele.

 5. nicoleta ciocoiu says: Reply

  la multi ani !

 6. La multi ani ! Te imbratisez cu drag , sa fuga toata deprimarea 🙂
  Ma bucur tare mult sa aud ca Eliza are o educatoare minunata; Anastasia, din pacate, nu se poate lauda cu asa ceva, dar eu inca sper la indreptarea situatiei 🙂

 7. renata says: Reply

  La multi ani, Laura! Sper sa gasesti in tine si in lucrurile bune din jur toate cele necesare sa-ti schimbi starea de spirit. Nedreptati sunt la tot pasul, dar un om frumos, ca tine, va sti sa le depaseasca sau sa le ierte.

 8. Maria says: Reply

  La multi ani! Nici ziua noastra nu a fost prea frumoasa :(. Raceala ne-a rapus :(. Iti urez o primavara frumoasa! Ma bucur ca Eliza are parte de o asa doamna. Daca nu sunt indiscreta la ce gradinita este? O seara frumoasa!

 9. La multi ani Laura! Sa ai o primavara frumoasa,sa compenseze pentru ziua de ieri! 🙂

 10. Anca says: Reply

  La mulți ani, Laura, cu zile însorite, brațe pline de lalele, găleți de narcise și buchete din zâmbetele Elizei!

 11. La multi ani!
  Si fetita mea a dus la gradinita o floare quiling, si a fost apreciata, si aratata colegelor-eduatoare.
  Eu am oferit si altor doamne astfel de flori, si tuturor lea placut.Macar acestea raman amintiri.

 12. Ferent Iordana says: Reply

  Sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

  PS Revin cu o intrebare. Am vazut la Editura RAO o reeditare a unei traduceri realizata de dv si sora dv, daca nu gresesc. Ultimul cantec aparut pe 15.02.2013. Stiti cumva care este statutul unor astfel de aparitii editoriale. Traducatorul mai are drept la vreo suma? N-am stiut pe cine sa intreb. Imi cer scuze daca v-am retinut sau deranjat. Numai bine.

  1. Eu stiu ca drepturile sunt cedate pe zece ani, conform contractului, timp in care ei pot re-edita cartea. Nu mai tin minte daca in cazul re-editarii, ar trebui sa ne mai dea vreun ban, trebuie verificat contractul.

 13. vavaly says: Reply

  Este superb buchetul si bucuria de a fi fost primit cum se cuvine este cu atat mai mare. si eu am dat doamnelor si anul trecut si anul acesta felicitari si tablouase lucrate de mine si la fel au fost incantate, daca nu as fi simtit asta la primul gest nu l as mai fi facut. conteaza mult doamnele cu care copiii isi petrec primii ani la gradinita.
  O primavara frumoasa si tie, Laura, sa ai parte si de bucurii pe langa cele ale vietii de zi cu zi!

Leave a Reply