Felicitare de Paşti cu ou din mărgele de nisip

Această felicitare cu ou din mărgele se face uşor însă durează destul de mult, deci aveţi nevoie de multă răbdare. Mie îmi place cum a ieşit chiar dacă marginile oului nu sunt chiar drepte însă n-aş mai face încă una 😀 Eu m-am distrat puţin cu un editor online pentru a-i da un aspect mai vesel, dar în realitate, felicitarea e albă, fără niciun alt decor.

Materiale: carton pentru felicitare, mărgele de nisip de diverse culori (aş fi vrut să fac oul roşu dar nu am avut mărgeluţe roşii, aşa că am folosit ce am avut), aracet care se usucă transparent.

Se trasează oul şi un model pe el şi se purcede la lipirea mărgeluţelor. Eu am făcut greşeala să lipesc mai întâi modelele (dungile negre şi florile) însă atunci când am venit cu mărgelele pentru fundal, la un moment dat nu mai încăpeau şi rămâneau spaţii libere.

Cel mai bine e să o luaţi cap-coadă şi să le puneţi pe rând. Iniţial am pensulat cartonul cu aracet şi am lipit fiecare mărgică ajutându-mă de o scobitoare, însă aracetul se usca repede.

Ulterior am descoperit că e mai bine să torni puţin aracet într-o farfurioară şi sa înmoi uşor fiecare mărgică în parte şi s-o poziţionez. Puteţi face diverse modele, nu doar ouă, totul e să aveţi răbdare.

6 Replies to “Felicitare de Paşti cu ou din mărgele de nisip”

  1. Foarte frumoasa! SI imi dau seama ce munca de chinez batran ai depus:)))

  2. Foarte, foarte frumoasa a iesit felicitarea. Am cumparat forme de oua din spuma cauciucata, oare as putea face din ele felicitari?

    1. Da, cum sa nu, eu aveam o idee si cu astea, dar nu stiu daca mai reusesc s-o pun in practica.

      1. Totusi poate reusesti 😀

  3. Foarte frumoasa.

  4. Felicitari, foarte frumoasa , dar te felicit in special pentru rabdare ! 🙂
    Succes si multumesc pentru participare !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.