O nouă vizită la Heidi Choco World, în fabrica Iepurașului de Paște

Ieri am fost cu Eliza “pe tărâmul dulciurilor” – aşa i-am explicat înainte să plecăm şi i-am spus că acolo locuieşte iepuraşul de Paşti. Deşi s-a întors acasă cu trei iepuraşi de ciocolată diferiţi (unul câştigat la tombolă, unul la concursul de pictură pe faţă şi unul făcut de ea), tot a fost dezamăgită că nu l-a văzut pe Iepuraşul adevărat. I-am explicat că iepuraşul a plecat deja să împartă cadouri şi că va ajunge şi la noi duminica viitoare.

Am ajuns acolo cu autocarul pus special la dispoziţie de Heidi (gratuit, din parcarea de la Ateneu) şi de la intrare am primit un bilet pentru tombolă şi o acadea de ciocolată sub formă de iepuraş, pe care Eliza a devorat-o instantaneu.

Eliza s-a dus direct la domnişoara care picta pe faţă copiii (fără prea mult talent, ceea ce îmi aminteşte de mine anul trecut la Bookfest, la standul editurii Casa 😀 ) şi eu m-am dus să mă înscriu pe listele de presă.

Am primit cadou un ou Gourmet din ciocolată albă, portocală şi seminţe de dovleac şi promisiunea că la final voi primi o tabletă de ciocolată personalizată cu numele site-ului meu (ceea ce s-a şi întâmplat).

Poză la Miha pe blog, a mea a suferit un accident pe drum şi n-am mai apucat să-i fac o poză decentă. Atenţia la detalii a celor de la Heidi m-a făcut mereu să-i dau ca exemplu de profesionalism în comunicarea cu presa şi cu bloggerii.

Am urmărit câteva numere ale magicianului Vlad Grigorescu (finalist la Românii au talent, însă eu cum nu mă uit, habar nu aveam) – destul de hazliu tipul, trebuie să recunosc. Eliza a fost fascinată, nu-mi imaginez de ce, pentru că numerele lui nu erau pentru copii, ci pentru adulţi, însă ea n-a vrut să se mişte de acolo decât în pauză când a verificat cel mai mare ou de ciocolată din România – de 2 metri înălţime şi 450 de kilograme. Voia să se asigure că e chiar din ciocolată şi nu din plastic.

După ce s-a terminat cu magia, am intrat la seminarul de decorat iepuraşi de ciocolată, echipaţi corespunzător, desigur:

Copiii au decorat iepuraşii care au mers apoi la umplut cu ciocolată şi la ambalat şi la final i-au primit să îi ia acasă, iar adulţii au făcut tablete de ciocolată personalizate.

La final am cumpărat diverse sortimente de ciocolată la preţuri speciale şi ne-am urcat în autocarul de întoarcere, obosite ca după o zi de muncă 🙂 Evenimentul a fost public iar dacă deveniţi fani ai paginii Heidi Chocolate de pe facebook puteţi afla când are loc următorul eveniment la Heidi Choco World (în curând, din ce am înţeles).

One Reply to “O nouă vizită la Heidi Choco World, în fabrica Iepurașului de Paște”

  1. […] de la ultimul eveniment Heidi Chocoworld găsiţi aici în caz că mai aveţi nevoie de încă un motiv să mergeţi […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.