Bebeluşii lumii

Vă spuneam în postarea despre Toyscom că Eliza va primi cadou de Paşti doi bebeluşi de care eu sper sa se bucure foarte mult – am ales special unul afro-american pentru că m-am îndrăgostit, efectiv, de el, şi unul care să semene puţin cu ea când era mică.

thumb.php

Bebeluşii sunt superbi, deşi sunt destul de mici (mă aşteptam să fie mai mari, însă sunt cam cât o palmă mai mare) şi au nişte detalii uimitoare – cutele de la mânuţe, ochii, nările toate sunt realizate în mod extraordinar. Nu este un bebeluş obişnuit ca restul pe care îi găsiţi pe piaţă – este o copie fidelă, din plastic, a unui bebeluş adevărat, cel puţin în ceea ce priveşte aspectul. Hăinuţele sunt şi ele foarte frumoase şi m-am distrat teribil că bebeluşul în fustiţa de balerină are şi chiloţei 🙂 Există bebeluşi cu diverse trăsături (european, afro-american, asiatic) şi diverse culori de păr (brunet, şaten, blond, roşcat), astfel că puteţi integra cu uşurinţă aceste păpuşi în lecţiile voastre despre bebeluşii lumii. Bebeluşii se găsesc în ambele variante – şi fetiţă şi băieţel.

Abia aştept să văd reacţia Elizei, mai ales că ea e o fană declarată a bebeluşilor şi nu se poate abţine să nu se uite la ei pe stradă când îi vede sau să se extazieze sonor de “cââââââât de drăguţi sunt”, de se uită toată lumea la noi 😀

Bebeluşii Paola Reina sunt la reducere pe site-ul Toyscom la preţuri cuprinse între 51 şi 56 de lei.

4 Replies to “Bebeluşii lumii”

  1. E forte drăgălașă păpușica! Paște fericit!

  2. Nu stiu de ce dar fiica- mea nu se topeste dupa bebelusi. O Nenuco cel mult, dar bebelsi, sigur nu.Sau poate inca nu.

  3. Buna Laura!Dar cumva Eliza bate apropouri ca vrea o surioara sau un fratior (un bebelus mic) ?

    1. Elena, nu e vorba de asta, Elizei ii plac bebelusii la fel de mult cat ii place oricare alt pui de animal, pentru ca sunt draguti. Nu si-ar dori unul adevarat in preajma 24/24.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.