Augmented Reality cu Skag Ar – caietul minune

De când am văzut pe pagina de facebook a celor de la Rechizitele Mele aceste caiete, mi-am amintit de o altă experienţă cu Augmented Reality, pe care am avut-o acum aproape un an la un muzeu din Bucureşti când am văzut dinozauri prin smartphone. Mi-a plăcut tare mult ideea – vă puteţi imagina copiii strânşi în pauză în jurul caietelor şi uitându-se prin telefon sau tabletă la animalele care apar ca prin magine pe ecran? Este o realitate faptul că cei mai mulţi pre-adolescenţi şi adolescenţi au deja telefoane inteligente iar aceste caiete sunt o consecinţă firească a apariţiei gadgeturilor în viaţa lor, probabil că după caiete vor apărea şi alte rechizite cu diverse funcţii suplimentare şi poate că dacă au mai multe caiete de acest gen le vor lua efectiv la şcoală şi nu vor mai pleca la liceu cu poşetă-plic sau cu mâna în buzunar 😀 (mereu m-am întrebat unde îşi duc copiii ăştia manualele şi caietele dacă nu au ghiozdane sau genţi mai încăpătoare…)

Puteţi vedea în filmuleţ cum funcţionează caietul dacă sunteţi curioşi sau dacă vreţi un cadou de 1 iunie mai special pentru copiii voştri mai mari le puteţi comanda de pe site-ul rechizitelemele.net.

Am scris acest articol pentru a mă înscrie în campania Blogal Initiative de testare a caietului Skag AR. Vă puteţi înscrie şi voi, dacă doriţi, accesând acest link, până la data de 19 mai.

4 Comment

 1. suna teribil de interesant
  pacat ca nu am smartphone 😛
  in ziua de azi se tinde tot mai mult spre tehnologie asa ca nu ma mai mira nimic
  cred ca noi romanii suntem cam in urma cu “noutatile” si din cauza mentalitatii

 2. Roxana says: Reply

  Wow!!! Iti dai seama ce popular devine in scoala copilul care primeste asa un dar :))

 3. Alexa says: Reply

  par foarte faine caietele respective, și noi ne-am înscris în campanie..

Leave a Reply