Urban make-up – vezi dincolo de aparanţele oraşului

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 14:00, în Vitantis Shopping Center, în sala de conferințe de la etajul 1, va avea loc un eveniment în premieră! „Urban make-up: vezi dincolo de aparențele orașului!” este un seminar susținut de patru dintre cele mai cunoscute bloggerițe de beauty din România! Ioana Dumitrache, Cristina Pavel, Mona Croitoru și Camelia Zota așteaptă toate pasionatele de frumusețe la o întâlnire relaxată, unde se vor dezvălui multe secrete legate de machiajul perfect și un ten de invidiat, manichiură la modă și un păr sănătos.

click1

Cele patru bloggerițe și-au invitat deja cititoarele să se înscrie la eveniment, prin completarea unui chestionar online, care se găsește pe blogul fiecăreia dintre ele. 40 dintre participantele care completează chestionarul și alte patru participante la eveniment, care nu au reușit să completeze chestionarul, vor pleca acasă cu un set de produse Marionnaud pentru îngrijirea corporală, perfect pentru vară!

Evenimentul este primul de acest gen organizat în București, unde bloggerițe susțin un seminar de beauty pentru cititoarele lor, dar și pentru toate doamnele și domnișoarele pasionate de frumusețe și îngrijirea personală. Intrarea este liberă!

clickVitantis Shopping Center este una dintre cele mai mari rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului. Aici au loc diverse activități de recreere și petrecere a timpului liber, dedicate atât celor mari, cât și celor mici. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.