Cadou de 1 iunie – suport pentru cordeluţe

Am găsit ideea pentru a face acest suport pe un blog şi am pus-o în practică imediat, într-o variantă simplificată, pentru că nu mai ştiam ce să fac cu cordeluţele Elizei – nu le poartă dar nici nu mă îndur să le dau, mă gândesc că după ce se va tunde, o să aibă nevoie de ele şi poate dacă le vede aşa frumos aranjate, o să prindă drag de ele.

DSCN9898

Se face extrem de uşor, eu nici măcar nu am lipit nimic. Am tăiat o bucată de pânză dintr-o faţă de pernă decorativă mare (era parte dintr-un set, s-a îngălbenit puţin şi nu o mai puteam folosi, aşa că pernele mari au ajuns la reciclat), am înfăşurat o rolă de prosoape de hârtie în pânza respectivă şi am băgat marginile înăuntru, pe laterale. Agăţătoarea e din panglică albă – panglica se trece prin interiorul sulului de prosoape. Dacă vreţi să acoperiţi găurile laterale, puteţi face diverse flori, eu am decorat cu agrafe de păr cu flori mari.

Save

6 thoughts on “Cadou de 1 iunie – suport pentru cordeluţe

  1. mmm, chiar ma gandeam ce sa ma mai fac cu ele, si cum sa le mai agat ca sa-i fie la indemana, dar sa nu stea imprastiate. daria le poarta musai ( daca nu are parul prins), si am si eu vreo 2…..facem, e fain, ca am putea face chiar amandoua suportul…..

  2. Şi eu port cordeluţă şi tare mă enervează că nu am unde să le ţin pe toate în ordine. Arată foarte drăguţ şi e şi simplu de făcut, dar şi foarte util. Nice 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *