Cadou de 1 iunie – suport pentru cordeluţe

Am găsit ideea pentru a face acest suport pe un blog şi am pus-o în practică imediat, într-o variantă simplificată, pentru că nu mai ştiam ce să fac cu cordeluţele Elizei – nu le poartă dar nici nu mă îndur să le dau, mă gândesc că după ce se va tunde, o să aibă nevoie de ele şi poate dacă le vede aşa frumos aranjate, o să prindă drag de ele.

DSCN9898

Se face extrem de uşor, eu nici măcar nu am lipit nimic. Am tăiat o bucată de pânză dintr-o faţă de pernă decorativă mare (era parte dintr-un set, s-a îngălbenit puţin şi nu o mai puteam folosi, aşa că pernele mari au ajuns la reciclat), am înfăşurat o rolă de prosoape de hârtie în pânza respectivă şi am băgat marginile înăuntru, pe laterale. Agăţătoarea e din panglică albă – panglica se trece prin interiorul sulului de prosoape. Dacă vreţi să acoperiţi găurile laterale, puteţi face diverse flori, eu am decorat cu agrafe de păr cu flori mari.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. mmm, chiar ma gandeam ce sa ma mai fac cu ele, si cum sa le mai agat ca sa-i fie la indemana, dar sa nu stea imprastiate. daria le poarta musai ( daca nu are parul prins), si am si eu vreo 2…..facem, e fain, ca am putea face chiar amandoua suportul…..

  2. Foarte buna ideea, avem gramada de cordelute dar nu le purtam asa ca de acum incolo vor sta frumos aranjate.

  3. Şi eu port cordeluţă şi tare mă enervează că nu am unde să le ţin pe toate în ordine. Arată foarte drăguţ şi e şi simplu de făcut, dar şi foarte util. Nice 🙂