Invitaţie la atelier cu şerveţele

Sâmbătă, 25 mai, voi susţine la Attitude Art School al doilea atelier de tehnica şerveţelului, dar de data asta, având în vedere că se apropie 1 iunie, va fi unul special pentru părinţi şi copii. Vom decora o ramă foto şi o cutiuţă pentru bijuterii şi ne vom distra împreună timp de trei ore, învăţând care sunt regulile de bază ale decorării cu şerveţele.

atelier decoupage

Dacă vrei să înveţi cot la cot cu copilul tău cum se decorează un obiect folosind tehnica şerveţelului, dacă vrei să faci ceva frumos împreună cu el, să formaţi o echipă care să lucreze eficient împreună, dacă te-ai plictisit de sâmbetele în care deretici şi găteşti şi ai vrea să dedici „timp special” copilului tău, atunci vino împreună cu el la Atelierul nostru de tehnica şerveţelului.
Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. După atelier nicio piesă de mobilier, nicio cutie, niciun borcan nu ţi se va mai părea vechi şi banal, ci un obiect care abia aşteaptă să înflorească în mâinile tale. Cu tehnica şerveţelului, poţi decora pentru camera copilului măsuţe, scăunele, tablouri, vaze şi ghivece de flori, cutii pentru jucării sau pentru agrafe de păr, umeraşe din lemn şi orice îţi mai trece prin minte. Noi vom decora cate o ramă foto şi câte o cutiuţă pentru bijuterii, ambele din carton. Vă așteptăm împreună cu copii voștri peste 4 ani!

Pentru unul din cele 12 locuri disponibile costul de participare este 50 lei, cu toate materialele necesare incluse. Înscrierile se fac pe pagina http://www.attitudeballet.ro/contact/ la adresa inscriere@attitudeballet.ro sau la numărul de telefon 0742 21 95 99 până vineri, 24 mai.

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Deco și Eco, Metropotam, Mayra, Sunt Părinte, Ele.ro, Envy şi oricine mai doreşte să preia vestea pe pagina de blog sau de facebook.

5 Comment

 1. ah, L, unde erai când era fiul meu mic?
  nu e dreapta viața asta – să mă plâng și eu ca frustrații de la Eurovision 🙂 .
  când era el mic, nu se organiza nimic…
  vorba alor mei, când îndrăznesc să spun de față cu ei asta: păi, hai să bucurăm unul mic, dacă tot n-a avut parte ăsta mare…
  ei, lăsați! nici chiar așa! 🙂
  succes!

 2. Felicitari pentru atelier!Am preluat si noi stirea despre eveniment pe pagina de FB: https://www.facebook.com/pages/Portal-evenimente-copii/421178134642821?ref=tn_tnmn si o vom prelua si pe blog.

  1. Multumesc!

 3. anca says: Reply

  Buna,
  M ar interesa de unde pot achizitiona cele necesare pentru aceasta tehnica din Iasi?
  As vrea sa mi fac singura decoratiunile la nunta;)

Leave a Reply