Săptămâna prinţeselor – fursecuri princiare

Se ia un aluat de fursecuri (de preferat unul cu care să nu vă chinuiţi atât cât m-am chinuit eu cu el), se decupează fursecuri cu formele cumpărate de la H&M (12,9 lei setul de patru – rochie, pantof, coroană, inimă – din H&M Unirii în Bucureşti, erau lângă casa de sus), se coc şi se decorează cu creioane cu glazură de zahăr şi diverse decoraţiuni (tot din zahăr, am luat un borcănaş cu patru modele, printre care şi inimioare).

index

Sfat 1: nu folosiţi creioanele cu glazură de la dr Oetker varianta sidefată, nu se usucă, luaţi-le doar pe cele mate.

Sfat 2: dacă vreţi să faceţi poze, asiguraţi-vă că le faceţi pe loc, altminteri singura poză cu ele decorate va fi asta:

DSCN9931_1

Week-end frumos tuturor!

7 Comment

 1. arata apetisant 🙂

  1. De bune au fost bune, dar aluatul ala de shortbread cookies (cu unt) e tare nabadaios, mi-a dat o groaza de furca!

   1. 🙂 sunt convinsa ca nu a mai contat cand Eliza a mancat totul 😀

 2. coca79 says: Reply

  cat de bine arata!!!!!!
  si noi am facut azi un fel de fursecuri cu fulgi de ovaz, dar la noi chiar nu a contat forma ca aveam alta tematica :))

 3. mi-ar fi prins bine recuzita ta, ma pregatesc sa fac un tort pentru ziua printesei mele si am planuri mari, sa fac decorul din pasta de zahar..sper sa nu innebunesc pana-mi iese

 4. sofia says: Reply

  Frumoase forsecuri, noua nu ne ies niciodata asa, sa fie din cauza ca toate reteletele mele de fursecuri sunt de la mine din cap? O sa caut una pe net si o sa facem si noi fursescuri …fara printese ca nu avem forme.

  1. Sofia, eu am folosit reteta asta: http://prajiturind-prajiturele.blogspot.ro/2013/02/prajiturele-cu-dragoste.html Nu pune praf de copt pentru ca se umfla la copt si isi strica aspectul si ai grija ca aluatul se manevreaza greu, cum se inmoaie, cum trebuie dat la frigider.

Leave a Reply