Caietul Skag AR – varianta colibri

Am primit şi noi caietul Skag AR pentru testare şi după ce mi-am mâncat nervii câteva zile şi n-am reuşit să-l fac să meargă, în cele din urmă m-am înarmat cu răbdare şi, sub ochii Elizei, am adus la viaţă cele două păsări colibri de pe coperta caietului nostru. Cele două păsări se învârt în jurul unor floricele, ciugulesc şi ciripesc şi sunt foarte frumoase – sonorul e foarte bun, chiar nu mă aşteptam. Dacă aveţi răbdare să urmăriţi filmuleţul de mai jos, veţi vedea şi păsările, dar mai ales reacţia Elizei care imediat a cerut şi alte caiete cu alte animale (şi de atunci mă sâcâie şi miorlăie încontinuu pe tema asta, deci nu sunt sigură că a fost o idee bună să i-l arăt pentru că deja mă face cu capul):

Ca sugestii pentru producător: să scoată eticheta de pe copertă (s-o pună pe interior), ca să putem păstra ulterior coperta ca material didactic sau distracţie pentru copii şi să introducă în aplicaţie opţiunea de a face poze animalelor care apar.

Ok, n-a fost o idee bună să i-l arăt, deja plânge că vrea şi alte animale, crede că le ţin eu ascunse şi nu i le arăt, ce naiba mă fac? Din păcate n-au urşi, reni sau căprioare că altfel i-aş fi făcut o surpriză de 1 iunie şi i-aş mai fi luat un caiet. Din ce am văzut au doar tigru, leu, ghepard, elefant, delfin, vultur şi gorilă.

6 Comment

 1. Da, si cand stam la cozi pe undeva sau ne plictisim in tren, scoatem animalele si le punem sa se desfasoare :-))

 2. szqwer says: Reply

  bine, noi, parintii le facem hatarul si le luam un caiert d-asta la “doar” 20 ron /buc, dar copiii vor sta in timpul orei sa isi puna pe telefoane sau tablete animalele respective?Mie mi s-a parut o aiureala ideea asta cu caietul, dar…poate nu-s eu asa in trend 🙂

  1. Noi speram ca in pauze, nu in timpul orelor :-)) Si le dam caietele astea doar pt orele de zoologie 😀

   1. Ana says: Reply

    Ai dreptate, Laura, ce idee buna. Eu sunt profesoara si poate mi-as cumpara si eu caietele sa le arat copiilor la ore. Dar ca sa iau 5 caiete si sa dau 100 de lei e cam mult pentru mine 🙁 recunosc, insa, ca au potential mare de material didactic. Nici nu se compara cu o plansa, din ce vad in filmuletul tau, chiar se vad si se aud bine.

 3. DanaE says: Reply

  @ Ana: ati putea sa le aratati la un laptop niste filmulete cu animale si nu v-ar costa atat.

 4. Alexa says: Reply

  Pasărea voastră arată foarte bine! Constat că toți părinții care au încercat-o au avut mici probleme de strunire a animalului… e clar că respectivele caiete au ca public țintă copiii!

Leave a Reply