Colecţia Pixi creşte (şi un atelier)

Colecţia Pixi de la editura All s-a mai îmbogăţit cu şapte exemplare şi nu numai cu spiriduşul care a dat numele seriei, ci şi cu alte teme, unele mai pentru fetiţe, altele mai pentru băieţi şi unele pentru toată lumea. Dar să le luăm pe rând:

La drum cu Pixi – Pixi şi prietenii pleacă la drum cu o căruţă improvizată, carevasăzică îşi construiesc un fel de rulotă 🙂 Ca de obicei, au parte şi de peripeţii cărora ştiu, însă, să le facă faţă cu brio.

tn1_la_drum_cu_pixi

Mihaela şi primul ei zbor – o carticică educaţională foarte bună despre zborul cu avionul. Mihaela zboară pentru prima dată şi ne explică toţi paşii pe care i-a parcurs de acasă până a ajuns în vacanţă cu avionul. Foarte bună de citit înainte de a pleca într-o călătorie sau chiar pe avion.

tn1_mihaela_si_primul_ei_zbor

Bine aţi venit la Castelul Mov este o poveste cu prinţese şi fantome. Merge cumpărată împreună cu Prinţesa îşi caută ursuleţul, au aceleaşi teme, fantome distractive, castele bântuite şi prinţese drăgălaşe.

castel mov

Stelele de aur este o poveste clasică de Fraţii Grimm, despre cum bunătatea şi generozitatea sunt mereu răsplătite.

tn1_stelele_de_aur

O pisicuţă în zăpadă şi Cel mai frumos cadou al Căpitanului Cometă sunt poveşti de Crăciun cu animale, ambele la fel de frumoase şi dătătoare de speranţă. Merg cumpărate de pe acum pentru Crăciun, mai ales că vin în dublu exemplar şi puteţi păstra unele de dat cadou.

untitled1

Cel mai bun pirat din lume este o carte foarte distractivă despre un pirat pe nume Cliff care se teme de înălţimi, de peşti, de întuneric, de furtună şi de cuţite. Halal pirat, nu? Cu toate astea este unul din cei mai buni şi isteţi piraţi din lume.

tn1_cel_mai_bun_pirat_din_lume

Manualul meu de fotbal este o carte cu joculeţe şi câteva reguli ale acestui sport, explicate pe înţelesul copiilor sub formă de povestioară. Îl cunoaştem pe Răducu, pasionat de fotbal, la fel ca şi prietenii săi.

tn1_manualul_meu_de_fotbal

Dacă vă plac cărţile din colecţia Pixi, aflaţi că la târgul de carte Bookfest, la fiecare carte cumpărată din serie veţi primi cadou încă una, identică. Aşa o veţi putea face cadou prietenilor voştri sau o puteţi dona la grădiniţă sau altor copii care nu-şi permit cărticele. Iar sâmbătă, 1 iunie 2013, începând cu ora 17.00 mă găsiţi la Clubul şoriceilor de bibliotecă (pavilion C3) unde vom citi din Pixi şi vom colora imagini frumoase de luat acasă. Toţi copiii vor fi premiaţi cu premii constând în cărticele Pixi la alegere. Mai multe detalii pe allcafe.ro. Veniţi, da?

Afis Pixi Targ

5 Comment

 1. Noi am veni, dar pana la Bucuresti este cale lunga 🙁
  Ce frumoasa este oferta de 1+1 gratis, oare nu o vor introduce si pe site?

 2. Laura, suntem si noi in Romania de o saptamina si m-ar interesa sa vin cu copiii la acest eveniment. Poti, te rog, sa-mi dai o adresa completa? Merci.

  1. Clara, evenimentul se desfasoara la Complexul Expozitional Romexpo, bld. Marasti 65-67.

 3. Raluca says: Reply

  As veni si eu…asa as mai veni 🙂 Cartile oricum le voi lua intr-un fel sau altul, si S. il iubeste pe Pixi.

 4. uaaaa, ce de caaarti! 🙂 Din pacate suntem la 200km de atelierul asta, care suna extrem de bine.
  Ne place Pixi foarte tare (adica si mie, nu scriu aiurea la plural 🙂 ), avem seria cumparata si o impartim cu nepotelul de la Buc, le tot rotim, am zis ca nu are rost sa luam doua serii identice 🙂
  Sunt magnifice pt copiii 3-5 ani.

Leave a Reply