Concurs Varta – fii în formă şi la finalul zilei!

Vă mai amintiţi postarea despre evenimentul Varta? V-am povestit atunci cât de greu e să te menţii încărcată de energie la finalul unei zile obositoare şi cât de greu îmi e să mai găsesc elan pentru activităţi de seară cu Eliza sau chiar pentru activităţi menite să mă relaxeze pe mine, cum ar fi ieşitul în oraş cu prietenele. Şi multe mămici mi-au povestit că şi ele au un program la fel de încărcat şi că şi lor le e greu să “se adune” după o zi întreagă de muncă sau de alergătură, ceea mă face să cred că nu sunt singura doborâtă de un program hiperactiv şi de dorinţa de a face cât mai multe în cât mai puţin timp. Însă atunci când trebuie să fiu în formă, îmi pun în plan să fiu şi nimic nu mă poate împiedica. Nu am nevoie nici de cafea (nu beau cafea), nici de băuturi energizante, iar un shake de fructe mai tare mi-ar da dureri de burtă, aşa că pentru a fi plină de energie şi Ready2use eu nu am nevoie decât să-mi pun asta în plan şi asta-i tot – atitudinea pozitivă şi gândirea optimistă sunt cei doi acumulatori ai mei gata încărcaţi care mă pun pe picioare oricând trebuie. Cam aşa arăt eu după o zi de muncă:

Credit foto: Varta Romania
Credit foto: Varta Romania

Şi acum – ta-daaaam! Avem un concurs în colaborare cu Varta România. Puteţi câştiga 3 premii constând în acumulatori Varta Ready2Use (din cutie direct în jucărie 😀 ) şi lanterne cochete de poşetă (numai cine n-a avut liftul oprit într-un bloc comunist fără geamuri nu ştie cum e să n-ai sursă de lumină când ai cea mai mare nevoie). Prin urmare, vă invit să-mi trimiteţi pe email o fotografie cu voi la finalul unei zile obositoare, să vedem cât de proaspete şi energizate arătaţi 🙂 Folosiţi cu încredere adresa de email idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com. Puteţi face o poză cu telefonul sau cu aparatul sau cu camera web, nu contează, important e să vedem zâmbetul 🙂 Câştigătoarele vor fi trase la sorţi iar fotografiile lor vor fi afişate pe blog pe data de 3 iunie. Premiile vor fi expediate de către Varta România în termen de 7-14 zile de la afişarea câştigătorilor şi primirea adreselor.

3 Replies to “Concurs Varta – fii în formă şi la finalul zilei!”

  1. Auuu. deci în poze trebuie să ni se vadă faţa?? 🙂
    Sau doar trupul cocoşat şi zâmbetul care se vede în spatele părului ciufulit??? 🙂

    1. Sa vi se vada ce vreti voi 🙂 Nu avem conditii obligatorii, toate pozele vor fi validate.

  2. […] să vă încărcaţi cu energie pentru săptămâna care vine. Apropo de energie, aţi participat la concursul de pe blogul Laurei? Eu acum îmi fac poza şi o şi trimit. Să urmăriţi pozele pe 3 iunie să vedeţi cum arătam eu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.