Dorinţa lui Oaky – editura All

Dorinţa lui Oaky este o nouă carte superbă din categoria “cărţi care ne învaţă că nu aspectul fizic e cel mai important” la fel ca şi Tina vrea să fie cea mai frumoasă fetiţă sau Tobias, elefănţelul colorat,  fiind, la fel ca şi celelalte, scrisă de un autor român, pe numele ei Undina Bubur.

tn1_dorinta_lui_oakyOaky este un broscoi care s-a săturat să mai fie un simplu brotăcel verde şi îşi doreşte o carapace de broască ţestoasă, convins fiind că aceasta îi va da mai multă înţelepciune. Când Oaky rezolvă o problemă importantă a lacului fără să aibă carapace, îşi dă seama că înţelepciunea vine din interior şi că nu are nicio legătură cu aspectul fizic.

Cartea are coperta din carton cu elemente lucioase şi ilustraţii plăcute ochiului realizate de Georgiana Chiţac. O găsiţi de cumpărat pe site-ul editurii All, în librăriile online sau la târgul de carte Bookfest, unde mă veţi găsi şi pe mine, atât sâmbătă de la ora 17.00, cât şi duminică de la ora 11, la Clubul şoriceilor de bibliotecă.

Pentru mine cartea a fost o bucurie în plus, întrucât, după ce am vorbit cu autoarea, am descoperit că am fost colege de serviciu acum mulţi ani. Mă bucur să văd că visele mămicilor de a publica poveşti se împlinesc. Sper să se împlinească şi al meu! Felicitări, Undina, mai aşteptăm şi alte cărţi frumoase de la tine!

4 Comment

 1. Baboi (Mesina), Oana Corina says: Reply

  ‘neata!
  Ai telefonul Undinei?
  Eu mai am o carte scrisa de ea, dar nepublicata; daca vrei, ti-o trimit. Mi-a dat-o cand inca era aici…

 2. […] citit de curand ca  si Laura a indragit-o pe micuta […]

 3. abia asteptam si noi sa o citim 🙂
  m-as bucura sa reusim cat mai multe mamici sa ne indeplinim visele, inclusiv sa ne publicam povestile scrise pentru cei mici 🙂

 4. renata says: Reply

  iti doresc sa-ti indeplinesti visul si ce bine ca exista astfel de carti!

Leave a Reply