A fost şi Bookfest

DSCN5138 (Large)

Am avut un week-end foarte obositor, sâmbătă am picat aşa lată că am dormit neîntoarsă şi m-am trezit azi dimineaţă amorţită şi cu o durere de cap. Ieri a fost atelierul cu Pixi unde ne-am distrat foarte mult în compania copiilor care au colorat la Clubul şoriceilor şi cărora le-am citit din noile cărticele apărute la editura All. Ba chiar am întâlnit un băieţel care a insistat el să citească 🙂

DSCN5082 (Large)

DSCN5102 (Large)

DSCN5119 (Large)

DSCN5124 (Large)

Astăzi dimineaţă m-am reîntors la Bookfest pentru atelierul de colaj cu Bobiţă şi Buburuză realizat în colaborare cu editura Casa şi sponsorizat de magazinul Profi Art. Toţi copiii au primit forme pre-decupate şi creioane colorate, precum şi îndrumarea noastră pentru a realiza cele mai frumoase tablouri cu mult-îndrăgitele personaje. M-am bucurat să revăd sau să cunosc cititoare de-ale mele care stau în umbră pe blog dar care există şi mă citesc şi pentru asta le mulţumesc foarte mult.

DSCN5138 (Large)

DSCN5149 (Large)

DSCN5158 (Large)

Ambele ateliere au fost frumoase şi cu siguranţă voi face şi anul viitor pentru că, spre deosebire de anul trecut unde îmi venea să-mi dau palme că m-am băgat în asta, anul ăsta am avut parte doar de copii extraordinari şi nu mi-a părut rău deloc că am ales să-mi petrec timpul meu liber cu ei.  M-am întors acasă cu multe noutăţi de la cele câteva edituri pe care le-am vizitat dar şi cu câteva comori luate pe câţiva lei de la editurile care aveau reduceri (doar ca să vă faceţi o idee, o carte 3D redusă de la 65 la 10 lei şi una de la 59 la 5 lei doar pentru că îi lipsea un element care poate fi uşor înlocuit). Dar mai pe larg despre ele, în alte postări, pe parcursul verii când ne vom dedica jocurilor de vară, cărţilor de vacanţă şi activităţilor creative numai bune pentru după-amiezi ploioase ca aceasta.

7 Comment

 1. foarte frumos! se vede ca piticii au fost asa de incantati!
  anul viitor, poate reusim si noi sa ajungem….offf, ce am mai fi cumparat si noi carti….asa o invidie ma cuprinde ca ati avut parte de asemenea oferte..o invidie pozitiva, bineinteles :)))))

  1. Eu m-am dus special cu foarte putini bani la mine ca sa nu cumpar (aveam doar 20 de lei), am dat 15 sa iau o carte si apoi le-am vazut pe cele mega-reduse si am scos cardul ca nu m-am putut abtine :-))

   1. te cred…la fel as fi facut si eu…am mai fost la targuri de carti, dar nu am vazut niciodata reduceri atat de “spectaculoase” .

    1. da, teoretic acele carti aveau cate un defect dar nimic ce sa nu poata fi reparat. Cea redusa de la 65 la 10 nu mai avea baterii si trebuie doar inlocuite 🙂 Probabil ca erau din cele trimise in librarii si intoarse deteriorate. Si la editura Gama era una frumoasa, integral cartonata, redusa de la vreo 40 la 11 lei doar pt ca era foarte putin deteriorata in partea de sus.

 2. asa le consider si eu: comori descoperite ascunse sau la preturi mici
  abia astept sa descopar ce carti ai cumparat 🙂
  mi-ar fi placut sa ajungem la ateliere,dar apucasem deja sa fac programare dimineata la cursul unde a mers Daria, iar dupa-amiaza am fost la o petrecere care s-a intins pana noaptea asa ca azi am dormit toti dusi pana tarziu si ne-am trezit franti 😛

 3. melly says: Reply

  Pentru ca ne este imposibil sa ajungem ne-am inspirat din ideea editurii Casa si le-am facut si noi pe Bobita si Buburuza 🙂 Prima data le-am facut din hartie autocolanta, Bea le-a dezlipit si lipit partile corpului si pe urma a desenat expresiile fetei lor. A fost frumos. Mi-am cumparat si foi buretate ca sa-i fac dupa modelul vostru 🙂 E o idee excelenta. Multam! Plansele de colorat cu Pixi de unde le aveti?

  1. Abia astept sa le vad si pe ale voastre! Plansele de colorat sunt de la editura, sper sa mi le trimita si mie Loredana sa le am, ca sunt superbe 🙂 Si poate imi da voie sa le impartasesc si cu cititorii mei, sa se bucure mai multi copii de ele.

Leave a Reply