Canguri, ploaie şi chestii drăguţe

Acum câteva seri am fost împreună cu Miha la deschiderea oficială a unei săli de Kangoo Jumps, sport de care nu auzisem în viaţa mea până atunci. Am fost foarte surprinsă (deşi bucuroasă) să primesc invitaţia pentru că nu pricepeam ce aş avea eu de căutat acolo, în calitatea mea de bloggeriţă mamă şi, în plus, aveau şi dress code (pin-up) şi am cam stat în dubii dacă să merg sau nu. După ce m-am lămurit că fusesem invitată deoarece Diana Stirbu, proprietara clubului, are şi cursuri de Kangoo Family (unde puteţi merge să ţopăiţi împreună cu copilul – mai măricel, desigur), am acceptat. Mi-am pus o fustă pe mine şi un accesoriu care n-avea nicio treabă cu stilul pin-up (decât foarte vag) şi m-am îndreptat spre sală, mai ales că era relativ aproape de biroul meu. Ajunsă acolo, mai că am regretat că m-am dus. Era plin de fete tinere şi frumoase, toate într-o formă de zile mari şi îmbrăcate ca la carte (şi trecute pe la coafor înainte de petrecere, nu venite direct de la muncă) care te făceau să te simţi ca raţa printre lebede. Ne-am integrat repede totuşi, atmosfera era super prietenoasă, am reuşit să ne căţărăm pe ghete fără să picăm şi am reuşit chiar să rezistăm la cele douăzeci de minute de curs demonstrativ (mai mult sau mai puţin 😀 ) care mie mi-au plăcut la nebunie. Simţi o eliberare profundă de stres după ce ţopăi timp de douăzeci de minute pe o muzică special făcută pentru aşa ceva. La final am primit chestii drăguţe de la sponsorii petrecerii (Fa, Slim Duo Forte – suplimente nutritive, The Wedding Company – agrafe de păr cu fundiţe, un voucher la YVY Bags de 50 de lei pe care vi-l donez dacă îl vreţi) şi ne-a prins furtuna rău de tot, astfel că am ajuns acasă mai mult sau mai puţin ca două mâţe plouate 😀

Pin up Kangoo Party_Diana Stirbu (2)

Nu ştiu care sunt contraindicaţiile acestui sport pentru copii, dar Eliza cred că ar fi încântată să ţopăie fără niciun fel de restricţie 😀 Îmi imaginez, însă, că există o vârstă minimă şi că ea se situează undeva mai sus de 7-10 ani.

Un reportaj despre această petrecere şi despre beneficiile acestui tip de sport puteţi vedea aici.

Clubul este situat în zona de nord, lângă Apicola (Bulevardul Ficusului 44, la demisol în clădirea INAV). Tot de la Diana vă puteţi cumpăra ghete Kangoo cu care să exersaţi acasă sau în parc, precum şi diverse accesorii în formă de ghete.

Pin up Kangoo Party_Diana Stirbu (7)

Acesta este ultimul eveniment la care am acceptat să mai merg pentru că voi intra şi eu o perioadă într-o pauză mult prea necesară pentru psihicul meu extenuat şi articolele vor fi un pic mai rare.  Vă voi prezenta în continuare activităţi, cărţi şi idei de şi pentru vacanţă dar mă voi concentra mai mult pe traducerea unei cărţi care o să vă placă tare mult, şi care are legătură cu prezenţa în România a lui Michael Thompson în septembrie 2013. Dacă plecaţi în concediu, vă urez concediu plăcut, dacă nu, ne mai vedem pe aici!

8 Replies to “Canguri, ploaie şi chestii drăguţe”

  1. Vacanta frumoasa sa ai! Odihna placuta!

  2. O sa ne lipsesti :(. Sa aveti zile de vara frumoase pline de relaxare si spor in ce ti-ai propus!

  3. Eu am practicat sportul asta ( bine, fara rochita si coafata) dupa ce l-am nascut pe David, la vreo 5 luni de la nastere. Am mers 10 sedinte dupa care am renuntat. Era ok sa topai insa nu m-am inteles deloc cu ghetele. Nu mi-a fost confortabila nicio pereche din cate am probat. Asa ca am ramas la clasica gimnastica de intretinere.Nu stiam ca mai nou la kangoo trebuie sa porti fustita si sa ai bucle ca o papusa 🙂 Dragut, totusi!

    1. Era o petrecere, de asta eram aranjate 🙂 Nu era un curs propriu-zis.

  4. Tocmai am vazut reportajul, pare destul de distractiv!
    Ma bate gandul de ceva timp sa merg si eu la Kangoo, dar am auzit pe cineva spunand ca nu e deloc recomandat pentru cei cu probleme la coloana…
    Aveti idee, este adevarat? Vi s-a spus ceva de genul la sedinta asta?

    1. Nu ni s-a spus acolo, dar si eu stiu ca nu e recomandat celor cu probleme cu spatele. Nu stiu de ce, eu am probleme cu spatele si nu mi-a daunat deloc, nu m-a durut spatele sau ceva de gen, dar poate ca la mai multe sedinte se vede vreun efect negativ.

      1. Am inteles, deci 1-2 sedinte nu strica.
        Ms pentru raspuns!

  5. […] toţi sunt la stânga şi jos când toţi sunt sus (motiv pentru care nu dansez Meneito şi la Kangoo Jumps nu am riscat să mai merg şi nici nu particip la cele trei minute de energizare zilnică din […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.