Joc creativ – set de oglinzi pentru soare

De 1 iunie, Eliza a primit foarte multe jocuri creative de la Toyscom, printre care şi acest set de pictat “suncatchers” – mici modele din plastic care se pun în dreptul ferestrei pentru a capta razele soarelui. Am luat setul cu mine când am mers în vizită la o prietenă şi cele două fetiţe şi-au făcut fiecare oglinda ei pentru soare – Eliza în formă de fluture, cealaltă fetiţă în formă de pisicuţă (sau tigrişor sau ce-o fi). Sfatul meu pentru toţi părinţii ar fi ca atunci când mergeţi în vizite (mai ales în cele prelungite, de week-end sau de vacanţă) cu un copil de vârstă apropiată cu cel al gazdelor, să duceţi cadou seturi creative pentru ca cei mici să poată lucra împreună. Evitaţi, astfel, şi supra-aglomerarea casei cu jucării (lucru pe care îl urăşte aproape orice părinte, vă spun din experienţă) şi le creaţi şi copiilor un mediu propice pentru a se împrieteni sau pentru a-şi întări prietenia deja formată. În plus, după plecare, de fiecare dată când cei doi (sau mai mulţi) copii se vor uita la ceea ce au creat cu mânuţele lor îşi vor aminti de toate clipele frumoase petrecute împreună cu prietenii, nu neapărat doar de acelea petrecute pictând sau construind ceva.

DSCN5310 (Large)

Setul conţine două modele din plastic, un aplicator pentru vopsea şi două seturi mici a câte patru culori (roşu, galben, verde, albastru). Vopseaua se aplică pe model cu ajutorul aplicatorului şi apoi se lasă la uscat. Modelele din plastic au agăţători încorporate, nu trebuie decât să treceţi o bucată din panglică prin ele şi oglinda e gata.

DSCN5231 (Large)

DSCN5234 (Large)

DSCN5242 (Large)

Setul costă 22,99 lei, noi am folosit, de exemplu, doar un singur set de vopsele pentru ambele modele, deci restul pot fi refolosit pe alte bucăţi de plastic transparent reciclate. Momentan seturile cu animale nu mai sunt pe stoc, însă cele cu prinţese Disney au 15% reducere, iar pentru comenzi mai mari de 199 de lei beneficiaţi de transport gratuit.

2 Replies to “Joc creativ – set de oglinzi pentru soare”

  1. […] set a făcut parte tot din cadoul primit de Eliza de 1 iunie în care a mai avut şi oglinzile de soare. Este destul de simplu dar necesită ceva concentrare din partea copilului; setul conţine o carte […]

  2. Daca nu ma insel, am avut si eu ceva de genul asta vand eram mica.Numai ca modelele nu erau din sticla, ci din carton sau plastic. Stiu ca m-am distrat foarte tare cu mama cand le-am facut. :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.