Cărţi de vizită pentru bloggeri

Eu am cărţi de vizită cu logo-ul blogului încă de când mi-am modificat design-ul şi mi-am creat un logo şi un header nou. Mi-am comandat atunci aleatoriu pe net un set de 100 de cărţi de vizită din carton alb, cu logo-ul într-o parte şi câteva date de contact în cealaltă parte. Mi-au fost extrem de utile la evenimente pentru că nu mai trebuia să dictez numele site-ului sau numărul de telefon, ori să spun pe litere adresa de email. În plus, îţi dă un aer mult mai profesionist o carte de vizită frumoasă decât o hârtiuţă ruptă din agendă pe care notezi în grabă câteva informaţii. Uneori obişnuiesc să ataşez cărţile mele de vizită şi la diverse cadouri pe care le fac partenerilor pentru că, nu-i aşa, e drăguţ şi elegant. Când am văzut la Alice pe blog cărţile ei de vizită transparente, m-am îndrăgostit instantaneu şi, pentru că cei de la Advice Media au acum o promoţie pentru bloggeri, m-am decis să particip şi eu.

Iată cum arată cărţile de vizită transparente, nu-i aşa că-s minunate?

carti de vizita

De curiozitate, cei care aveţi blog cu state vechi, aveţi cărţi de vizită? Eu mă gândesc să-mi fac chiar şi nişte pliante, am fost odată invitată la un târg dar nu m-am putut duce pentru că nu aveam deloc materiale publicitare, precum şi nişte plicuri personalizate, având în vedere că mai trimit, uneori, de sărbători, diverse felicitări cititorilor fideli şi partenerilor blogului.

Advice Media este o firmă din Iaşi (deci cu atât mai mult mi-e drag să îi promovez) care oferă servicii tipografice online (afişe, broşuri, plicuri personalizate, etichete etc) şi, pe deasupra, au şi transport gratuit cu firmă de curierat în toată ţara.

8 Comment

 1. Eu am cărţi de vizită pe care mi le-am făcut singurică, le-am printat pe carton şi le-am tăiat. Şi sunt taaaare mândră de ele! Însă cele propuse de tine chiar sunt deosebite! Mi-aş fi dorit să particip şi eu la campanie, dar văd că se adresează exclusiv bloggerilor cu domeniu propriu 🙁 Probabil ei au considerat că doar cei cu .ro au trafic mare şi merită băgaţi în seamă. Too bad!

  1. Asta imi aminteste de primele mele carti de vizita, cele de traducator, gandite si facute de mine, doar ca taiate nitel stramb :-))) Am o problema, nu reusesc sa tai drept nici daca depinde viata mea de asta si nici ghilotina n-am. Tu ai cumva? 😀

 2. Adina says: Reply

  Cristina, prin aceasta regula am vrut doar sa descurajam bloggerii care si-au creat blog-ul special pentru participarea la concursuri. Suntem constienti ca si alti bloggeri care merita felicitari pentru munca depusa sunt afectati de regula impusa.

  1. În cazul acesta, poate next time vă gândiţi şi la cei care nu sunt concuso-maniaci 😉

 3. Nici nu m-am gandit pana acum, desi, sincer, nu mi se pare o idee rea, ba dimpotriva.

 4. vreau si eu, iti scriu

 5. Alexa says: Reply

  Sunt foarte frumoase cartile de vizita! Si da, sunt un aspect important pentru auto-promovare… Nu stiu ce inseamna “blog cu state vechi”:) al meu e doar din februarie, dar mie mi se pare ca e de cind lumea… Momentan nu mi-am facut carti de vizita. Insa probabil ca as alege o varianta de carton, din motive practice: am acasa vreo 4 sau 5 albume speciale pentru carti de vizita, in care le pastrez pe cele adunate in cursul anilor. Cele de carton cred ca s-ar vedea mai bine decit cele de plastic. Oricum, arata special cele de plastic.

 6. Sunt dragute, poate dupa ce mai cresc si eu si blogul meu niste carti de vizita ar fi utile, pana atunci raman la traditionalul colt de hartie rupt si iscalit la repezeala cu pixul sau creionul de ochi. :))

Leave a Reply