Un cadou de la Avon şi o idee de quilling

Acum ceva vreme (cred că acum multă vreme, totuşi), am primit cadou de la Avon un rimel (şi o să vă rog să îngăduiţi utilizarea acestui termen în loc de mascara) cu un aspect tare ciudat. Îl văzusem mai demult pe blogul Bogdanei şi mi se păruse simpatic, însă când m-am apucat să-l folosesc nu mi s-a mai părut aşa simpatic. Mi se pare greu de folosit, mai ales de persoanele mai neîndemânatice ca mine (prietena mea, cosmeticiană de meserie, l-a încercat şi ei i s-a părut uşor de folosit), nu reuşesc să mă dau ca lumea, mai mult mă murdăresc şi consum o groază de beţişoare ca să mă şterg sau ca să reuşesc să-l aplic şi pe margini. În plus, nu e foarte rezistent, mă trezesc cu el întins pe faţă destul de repede. Cred că o să rămân, totuşi, la prima mea dragoste, rimelul cu capac albastru din gama Color Trend, tot de la Avon.

DSCN6761

Ce mi-a plăcut, în schimb, a fost cutia în care am primit rimelul, o cutie simplă dar decorată într-un mod inedit, cu doi ochi făcuţi cu tehnica quilling. Ochii sunt foarte uşor de realizat, mai întâi se fac pupilele albastre, apoi câteva fâşii (genele) se lipesc pe o alta bucată scurtă (pentru a se fixa) şi se ondulează la capete. Bucata scurtă se lipeşte deasupra pupilelor. La final se adaugă tuşa de final, cele două pene negre. Cred că, astfel, putem uşor decora o cutie de cadouri şi un cadou mic (fie el rimel sau o pereche de cercei) devine mult mai interesant şi, în plus, are şi ceva din cel care îl dăruieşte.

2 Comment

  1. RBA says: Reply

    E simpatic ambalajul asta. De produse stiu insa ca nici prietena mea n-a fost multumita cand le-a incercat, mai ales rimelurile 🙂

  2. Roxana says: Reply

    Buna ideea. Vezi ca trebuie sa continui sa scrii pe blog?

Leave a Reply