O idee creativă de decor cu tehnica quilling pentru o cutie de cadou

Acum ceva vreme (cred că acum multă vreme, totuşi), am primit cadou de la Avon un rimel care a venit într-o cutie decorată foarte artistic. Pentru că mi-a plăcut mai mult cutia decât rimelul, m-am gândit s-o pun și pe blog, ca să vă arăt cât de ușor puteți transforma o banală cutie în ceva care să aducă un zâmbet pe chipul primitorului.

Tehnica folosită este quilling, despre care am mai discutat pe blog, o tehnică ușor de folosit chiar dacă nu aveți materiale speciale la dispoziție. Dacă nu vreți să cumpărați fâșii de quilling, le puteți tăia cu foarfeca sau cu tocătorul de hârtie, iar dacă nu aveți ac de quilling, puteți improviza dintr-un băț de frigăruie sau chiar o scobitoare.

Ochii sunt foarte uşor de realizat, mai întâi se fac pupilele albastre, apoi câteva fâşii (genele) se lipesc pe o alta bucată scurtă (pentru a se fixa) şi se ondulează la capete. Bucata scurtă se lipeşte deasupra pupilelor.

La final se adaugă tuşa de final, cele două pene negre. Cred că, astfel, putem uşor decora o cutie de cadouri şi un cadou mic (fie el rimel sau o pereche de cercei) devine mult mai interesant şi, în plus, are şi ceva din cel care îl dăruieşte.

2 Replies to “O idee creativă de decor cu tehnica quilling pentru o cutie de cadou”

  1. E simpatic ambalajul asta. De produse stiu insa ca nici prietena mea n-a fost multumita cand le-a incercat, mai ales rimelurile 🙂

  2. Buna ideea. Vezi ca trebuie sa continui sa scrii pe blog?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.