Decor ieftin de Halloween

DSCN7529_1

Dacă aveţi de decorat sala pentru o petrecere de Halloween şi buget extrem de mic, asta e varianta ideală. Am văzut ideea pe Pinterest în mai multe variante şi am încercat şi eu cu Eliza, ne-am distrat mâzgălind (şi spărgând) baloanele.

DSCN7529_1

Aveţi nevoie de baloane portocalii (dacă folosiţi baloane albe, vor ieşi ca nişte fantome), markere groase permanente, aţă pentru legat, scotch dublu adeziv, hârtie neagră.  Umflaţi baloanele şi desenaţi pe ele ochi, guri şi ce mai vreţi voi. Lipiţi-le de perete cu scotch dublu adeziv (ca să pară că plutesc). Din hârtie neagră decupaţi lilieci sau alte siluete. În poza mea pânza de păianjen şi pălăria sunt adăugate cu un program de editare, dar le puteţi desena (pânza, dacă peretele e alb şi are vopsea lavabilă) sau lipi (pălăria).

Save

6 Comment

 1. Alexa says: Reply

  o, da! un decor minunat si foarte simplu de confectionat. multumim mult pentru participare!

 2. violeta.argatu says: Reply

  f tare..cat costa un balon? 50 de bani? :). ca sa stiu cat de sus sa ma duc :P, ca sa te “fac” :))

  1. :)))) Habar nu am, ca eu le-am luat la punga de o suta. Cred ca am dat vreo 10 sau 15 lei pe punga respectiva in en-gros.

 3. violeta.argatu says: Reply

  cred ca tocmai te-am facut :)). uita-te pe mail-iti trimit o poza :)). nu-i asa dragutza decoratiunea ca a ta, dar e mai ieftina :))

  1. Ma uit 🙂

 4. Mami de huni says: Reply

  ce idee buna, multumesc!

Leave a Reply