Decor ieftin de Halloween din baloane portocalii

DSCN7529_1

Dacă vreţi un decor ieftin de Halloween, fie pentru că nu aveţi buget, fie pentru că vi se pare ridicol să spargeţi banii la Jumbo pe decoraţiuni (sau nu vreţi să fiţi nevoiţi să le depozitaţi ulterior), asta e varianta ideală. Am văzut ideea pe Pinterest în mai multe variante şi am încercat şi eu cu Eliza, şi ne-am distrat mâzgălind (şi spărgând) baloanele.

DSCN7529_1

Aveţi nevoie de baloane portocalii (dacă folosiţi baloane albe, vor ieşi ca nişte fantome), markere groase permanente, aţă pentru legat, scotch dublu adeziv, hârtie neagră.

Umflaţi baloanele şi desenaţi pe ele ochi, guri şi ce mai vreţi voi. Lipiţi-le de perete cu scotch dublu adeziv sau cu Blu Tac (ca să pară că plutesc). Din hârtie neagră decupaţi lilieci sau alte siluete şi lipiţi-le pe perete cu Blu Tac (ca să nu desprindeţi tencuiala cu tot cu scotch).

În poza mea pânza de păianjen şi pălăria sunt adăugate cu un program de editare, dar le puteţi desena (pânza, dacă peretele e alb şi are vopsea lavabilă) sau lipi (pălăria).

Dacă mai vreţi o variantă ieftină şi simplă de decor, încercaţi şi acest dovleac decorat cu bormaşina.

Save

6 Comment

 1. Alexa says: Reply

  o, da! un decor minunat si foarte simplu de confectionat. multumim mult pentru participare!

 2. violeta.argatu says: Reply

  f tare..cat costa un balon? 50 de bani? :). ca sa stiu cat de sus sa ma duc :P, ca sa te “fac” :))

  1. :)))) Habar nu am, ca eu le-am luat la punga de o suta. Cred ca am dat vreo 10 sau 15 lei pe punga respectiva in en-gros.

 3. violeta.argatu says: Reply

  cred ca tocmai te-am facut :)). uita-te pe mail-iti trimit o poza :)). nu-i asa dragutza decoratiunea ca a ta, dar e mai ieftina :))

  1. Ma uit 🙂

 4. Mami de huni says: Reply

  ce idee buna, multumesc!

Leave a Reply