Felicitare cu nasturi de lemn coloraţi pentru Mădălina

Mădălina este fina mea, împlineşte azi patru ani. I-am pregătit împreună cu Eliza o felicitare cu nasturi de lemn aranjaţi în formă de curcubeu pentru că asta a fost şi este ea în viaţa părinţilor ei, un curcubeu care a venit după mulţi ani de ploaie, ca să le lumineze viaţa în toate culorile.

DSCN7517 (Large)

Materiale: o coală de carton, nasturi din lemn coloraţi (am găsit în Mega Image, în Bucureşti, o punguţă cu nasturi din lemn cam cât o monedă de 50 de bani la vreo 8 lei punguţa), o bucată de coală de spumă albastră, perniţe dublu adezive, litere din lemn.

N-am avut nasture portocaliu în punguţă, aşa că primul lucru pe care l-am făcut a fost să pictez unul dintre nasturii galbeni cu acrilic portocaliu. Am decupat norişorii din coală de spumă şi am pregătit literele de lemn care i-au format numele. Am lipit nasturii cu prenadez, norişorii cu perniţele dublu-adezive şi literele tot cu prenadez. La final am rotunjit colţurile de jos cu un perforator special şi, când să rotunjesc şi sus mi-am dat seama că trebuia s-o fac înainte să lipesc literele 😀

Înainte s-o expediez, am pus-o pe Eliza să scrie “La mulţi ani” în partea de jos pentru că deja stăpâneşte destul de bine literele mari de tipar şi îi place să le exerseze. Ea a vrut musai să scrie şi “Eliza” ca să se ştie de la cine e felicitarea, aşa că a mai adăugat şi asta într-un colţ.

Şi imaginea după care m-am inspirat, e găsită pe wall-ul de facebook al celor de la Varta. Eu n-am avut răbdare să cos nasturii, am preferat să-i lipesc şi am evitat să scriu ceva pentru că am un scris de mână groaznic. Poate ar fi fost bine să imprim dinainte un mesaj şi apoi să lipesc nasturii, dar mie îmi place şi aşa.

curcubeu din nasturi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.