Cum desenăm fantome cu forme geometrice – ghid pas cu pas

Cum desenăm fantome? Cu forme geometrice 🙂 V-aţi gândit că poate fi aşa de simplu? Am găsit mai multe pdf-uri pe care le-am descărcat acum câţiva ani de pe site-ul unei edituri (erau puse la liber pentru a fi descărcate), în care sunt prezentate diverse desene, pas cu pas, pe baza formelor geometrice.

Am reuşit să transform un pdf în jpg ca să vedeţi cum se desenează două fantome, aşa că dacă vreţi să vă amuzaţi de Halloween, iată:

01 UN MON DE FANTASIA-page-001

Nu ştiu exact din ce carte e, documentul se numeşte O lume fantastică (Un mon de fantasia) dar nu ştiu dacă acesta este şi titlul cărţii. Pe măsură ce reuşesc să mai convertesc din ele, o să vă mai pun.

Folosiţi un creion şi o gumă de şters ca să exersaţi, până şi mie, care sunt total anti-talent, mi-a ieşit. Exersez mai des în ultima vreme, pentru că vreau să îi arăt Elizei câteva tehnici de desen şi pictură, dar despre asta, în altă postare. Spor la desenat!

Save

3 Replies to “Cum desenăm fantome cu forme geometrice – ghid pas cu pas”

  1. nu credeam ca poate fi asa de usor de desenat o fantoma! multumesc pentru idee :*

  2. Suuuper! Asta si cu baloanele portocalii pot fi de super-efect! 🙂
    Eu am un model despre cum se … manufactureaza o fantoma, pe spatele uneia dintre cartile cu Pixi. inca n-am incercat dar cred ca-i vine momentul 🙂

  3. E dragut..totusi cere indemanare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.