Jucării cu personajele din doctoriţa Pluşica

Pentru că mai multe mămici întreabă unde pot găsi jucării cu personajele din doctoriţa Pluşica, m-am gândit să vă împărtăşesc şi vouă cele două locuri în care le-am găsit eu:

La ZooperKids, în mall Promenada, Bucureşti. Se laudă că vor deschide şi magazin online, dar nu cred  s-o facă la timp pentru Moş Nicolae sau Moş Crăciun. Au pluşuri de diverse dimensiuni cu Pluşica, Hallie şi Oiţă. Pe Dragonel nu l-am văzut. Preţuri de pe la 60 de lei în sus, în funcţie de dimensiuni. Lucrez chiar lângă mall Promenada, aşa că dacă sunt printre voi pasionaţi de personaje din alte localităţi, putem discuta cum să ajungă la voi (dacă ne cunoaştem de ceva vreme din online :- )

IMG_0298

IMG_0300

În oferta de jucării din Carrefour am văzut-o pe Oiţă, pluş interactiv, la 99.9 lei. Dimensiune – 30 cm. Oferta începe azi.

oferta carrefour

Pozele sunt făcute cu telefonul, aşa că sunt destul de slabe, îmi cer scuze. Important e să se înţeleagă ce-i în ele 🙂 Dacă aţi mai văzut şi voi pe undeva, în România, personaje din Pluşica daţi de ştire aici să afle toată lumea.

4 Replies to “Jucării cu personajele din doctoriţa Pluşica”

  1. in Carrfour Orhideea, Plusica din cauciuc, seamana mult mai bine ca cea din plus, 20 lei, pe culoar..aceeasi in Domino Tei, la 14:)

  2. Da, Laura, la noi in oras sunt figurine din cauciuc cu : Plusica, Dragonel, Heli, OIta si omul de zapada la 2,5 ron/figurina. Sigur, nu sunt ff calitative…dar extraordinare pentru joaca. Nu cred ca un copil tine prea mult cont daca ceva costa 2 lei sau 50 :)).
    Poate reusesc sa le postez pe blog.

    1. Ce frumos!Eu n-am vazut din cauciuc nicaieri 🙁

  3. eu ii luasem initial de la o fata de pe fb de prin ardeal o plusica mare trimisa din UK si apoi figurine mici plasticoase de la chioscul de ziare dar astea din urma au fost cam dezastru, le a dezasamblat intr o secunda asa ca acum avem o plusica decapitata si ciunga, o oita ciunga iar heili a avut si ea o soarta la fel cruda… cum zice romanu, dai putini bani si cu nimic nu te alegi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.