Atelier de citire după imagini la Gaudeamus

Dragii mei, vă aştept duminică, 24 noiembrie, la târgul de carte Gaudeamus, la un atelier de citire după imagini din cartea Hoinari prin anotimpuri – Iarna de la editura Casa. Toţi participanţii vor primi un cadou surpriză din partea editurii iar cel care va realiza cel mai repede fişa cu întrebări va primi un set de cărticele din colecţia Idei creative. Atelierul se va desfăşura astfel: mai întâi, vom improviza o poveste pe baza imaginilor din carte, apoi fiecare copilaş va primi o fişă cu întrebări pe care o poate rezolva împreună cu părintele. Toţi copiii vor avea la dispoziţie câte un exemplar din cartea Hoinari prin anotimpuri – Iarna pentru a-l consulta individual. Vă puteţi înscrie la atelier şi direct în cadrul târgului dar prioritate vor avea cei înscrişi fie aici pe blog, în comentarii (cu numele şi vârsta copilului), fie pe mail la info@edituracasa.ro. Participarea este gratuită.

hoinari_iarna

21 thoughts on “Atelier de citire după imagini la Gaudeamus

  1. Laura, vin si eu cu Clara (5 ani). Este una din cartile ei preferate :), avem toata seria primita in dar de Craciun anul trecut. Profit de ocazie sa ne cunoastem si personal.

  2. Inscriu si eu pe Diana, 3 ani, Alexia, 4 ani si Maria, 7 ani. Astept cu nerabdare sa ne revedem. Sper va fi si Eliza (co-moderator?!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *