Black Friday la Toyscom

Să ne lămurim mai întâi ce este acest Black Friday care a înnebunit pe toată lumea: în America este vinerea de după Ziua Recunoştinţei, zi care marchează, de obicei, începutul sezonului de cumpărături de Crăciun. Numele îşi are originea în Philadelphia pe la 1961 unde era folosit pentru a denumi traficul infernal din vinerea de după Ziua Recunoştinţei şi, mai târziu, s-a extins pe tot teritoriul SUA şi a fost asociat şi cu expresia “in the black” care însemna a face un profit foarte mare. De obicei, comercianţii practicau reduceri foarte mari şi reuşeau să aibă încasări foarte ridicate, adică să fie “in the black”.

În 2013, Black Friday pică pe 29 noiembrie, însă la noi Black Friday e fâsâit deja pentru că magazinele au furat startul de săptămâna trecută. Cu toate acestea, mai sunt comercianţi care au păstrat tradiţia şi, deşi au întins puţin de perioada reducerilor, i-au dat drumul, mai mult sau mai puţin atunci când trebuia. Sunt şi avantaje şi dezavantaje, în sensul că poate majoritatea oamenilor şi-au făcut deja cumpărăturile dar pentru că stocurile au fost puţine şi site-urile multor magazine online au mers prost, cumpărătorii au acum ocazia de a se aproviziona pentru Moş Nicolae şi Crăciun.

black friday

La Toyscom startul reducerilor de Black Friday se dă azi şi ţine până pe 1 decembrie. Aveţi 4 zile pline la dispoziţie să alegeţi cadouri de pus în ghetuţe sau sub brad. Păpuşile din porţelan, peştişorii robot, bebeluşii parfumaţi, jucăriile inteligente, ursuleţul povestitor şi seturile creative de la Grafix abia aşteaptă să le luaţi acasă. Dacă faceţi comandă, puneţi musai în coş setul de 140 de bile pufoase (de preferat ar fi două ca să strângeţi 25 de bile albe), sunt destul de măricele şi sunt perfecte pentru un calendar de Advent pe care îl voi pune curând pe blog. Un set similar dar cu pompoane mai mici şi doar 70 într-o pungă costă la un magazin de hobby de la 17 lei în sus, aşa că nu rataţi oferta de Black Friday când le puteţi lua cu 10 lei. Şi cu sclipiciul din cutia asta vom face ceva (renunţăm la pictură şi folosim cele cinci flacoane cu sclipici la realizarea unei decoraţiuni superbe pentru bradul de Crăciun.

Transportul este foarte rapid la Toyscom, mie mi-au venit de fiecare dată produsele de pe o zi pe alta (şi livrează din Piatra Neamţ, nu din Bucureşti), aşa că e destul timp să primiţi jucăriile până la Moş Nicolae.

Dacă vă alegeţi ceva, aş fi curioasă să ştiu ce v-a atras atenţia şi aţi pus în coşul virtual pentru cei mici. Spor la cumpărături!

3 Comment

  1. Luminita says: Reply

    E trist ca nu au decat jucarii pentru copiii mai mari de 3 ani, am selectat acum ca varsta 1+ ani si nu mi-a dat nimic……

  2. Olivia says: Reply

    Eu n-am gasit. Cautam o bucatarioara si o chitara rece. Produsele sunt mai deosebite decat ce am vazut pe alte site-uri dar nimic pe gustul copiilor mei 🙂

    1. Olivia, tu vrei chitara adevarata? Eu i-am luat Elizei din aia Paper Jamz pt Craciun, am zis sa nu ma bag la una care sa ma zgarie pe urechi, de jucarie, dar nici la una reala ca sa aiba ce strica.

Leave a Reply