Calendar de Advent cu Moş Crăciun

Mâine e 1 decembrie şi începe numărătoarea inversă până la Crăciun, aşa că m-am gândit să pun azi un calendar de Advent pe care îl vom folosi noi, poate-poate mai aveţi şi voi timp să-l faceţi. Am descoperit ideea aici, via Pinterest, numai că, evident l-am făcut altfel.

Nu am unde să printez color aşa că trebuia musai să găsesc altă soluţie. Din fericire, din mormanul de cărţi din biblioteca Elizei mi-a picat în mână cartea asta pe care v-am prezentat-o anul trecut. În ultima poză o să vedeţi faţa Moşului pe care am desprins-o anul ăsta şi am folosit-o la Calendar. Faţa, mustaţa, căciula, decoraţiunea în formă de ilice sunt toate desprinse din carte.

Pom-pom-ul de la căciulă e unul alb cu sclipici din setul de pompoane de la Toyscom, barba e tot din setul antemenţionat, doar că albe simple (din două seturi ca să fiu mai exactă). Aşa va arăta Moşul după ce îi vom lipi în fiecare zi câte un “puf” pe barbă.

Mosul cu barba

Pentru poezie mi-am chinuit creierii şi am scos “perla” asta, sunteţi liberi s-o preluaţi şi voi dacă doriţi. Dacă aveţi voi altă inspiraţie, e şi mai bine.

poezia

Aşa arată Moşul acum:

mosul fara barbaÎn fiecare dimineaţă, înainte de a pleca la grădiniţă, Eliza va reconstrui barba Moşului până când va veni Crăciunul. Calendarul de advent va fi agăţat în camera ei. Voi aţi pregătit calendarele de Advent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Frumos, foarte frumos! Le propun copiilor sa-l facem si pe acesta 🙂 Nu cred ca e vreo problema daca vom avea doua calendare, nu? A, si voi prelua si poezia, ca e tare reusita! Felicitari!

  2. Frumos, foarte frumos! Le propun copiilor sa-l facem si pe acesta 🙂 Nu cred ca e vreo problema daca vom avea doua calendare, nu? A, si voi prelua si poezia, ca e tare reusita! Felicitari!

  3. Si eu am facut calendar de advent, prima oara anul acesta. Maine sarbatoresc ziua fetitei si ne vom poza cu o rama aurie facuta din carton, vopsita cu acrylic auriu si sclipici, apoi dupa-amiaza pe aceasta rama voi prinde niste panglica de care voi agata niste pliculete rosii si verzi numerotate in care este cate un biletel cu o surpriza sau o activitate de facut.
    Eumiealmeu, este pe internet de facut calendar personalizat cu bufnita, iti alegi tu una preferata in fiecare luna. Laura, pot posta link-ul?

  4. Si eu am facut calendar de advent, prima oara anul acesta. Maine sarbatoresc ziua fetitei si ne vom poza cu o rama aurie facuta din carton, vopsita cu acrylic auriu si sclipici, apoi dupa-amiaza pe aceasta rama voi prinde niste panglica de care voi agata niste pliculete rosii si verzi numerotate in care este cate un biletel cu o surpriza sau o activitate de facut.
    Eumiealmeu, este pe internet de facut calendar personalizat cu bufnita, iti alegi tu una preferata in fiecare luna. Laura, pot posta link-ul?

  5. Pingback: Felicitare şi decoraţiune din pompoane | Idei pentru mămici şi copii