Îngeraşi din agrafe de birou şi perle mari

Am descoperit aceşti îngeraşi din agrafe de birou anul trecut şi mi-a rămas gândul la ei, îmi doream atât de mult să-i fac! Doar că am căutat agrafe în formă de fluture un an de zile şi nu am găsit. Se găsesc de vânzare pe diverse site-uri dar mai toate au comandă minimă de 150-200 de lei, aşa că nu le-am putut comanda.

Îmi luasem gândul de la ei până m-am hotărât să întreb şi pe facebook şi o cititoare drăguţă a făcut colectă la serviciu şi mi-a trimis câteva. Ca să adaug şi nota mea personală la acest îngeraş, altminteri destul de simplu de făcut, am imprimat nişte partituri de colinde şi am tăiat cu foarfeca zimţată nişte cartoane.

DSCN8065 (Large)

Materiale: bucăţi de carton tăiate cu foarfeca zimţată de dimensiunea unei cărţi poştale, partitură de colinde imprimată câte patru pe pagina A4, agrafe de birou fluture, mărgele tip perle mai măricele, panglică subţire, capsator.

DSCN8062 (Large)

Mod de realizare: panglica se trece prin mijloc agrafei (eu am renunţat să fac acel nod ca în postarea originală, nu-mi plăcea cum se aşază panglica) şi apoi prin mărgică (folosiţi o croşetă). Faceţi o fundă şi capsaţi îngeraşul de foaia cu partitura şi de carton. Şi gata, fără lipici, fără prea mare bătaie de cap. Pe spatele fiecărei felicitări Eliza a scris cu mult drag pentru toţi copiii Crăciun fericit.

DSCN8139 (Large)

7 Replies to “Îngeraşi din agrafe de birou şi perle mari”

  1. Cat sunt de frumosi ! Si ce fericita alaturare cu notele muzicale si urarea scrisa de Eliza. Bravo !

  2. Sunt f frumosi.
    LA MULTI ANI!!! si voua.

  3. violeta.argatu says: Reply

    super!!! poti sa dai cu spray pt zapada peste agrafe dc vrei 🙂

    1. Da, ar fi o idee buna 🙂 Numai ca n-am spray si nici nu mai investesc anul asta in materiale noi 🙂

  4. două chestii super pentru mine – fluturași și îngerași… 🙂
    creativo! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.