Felicitare cu îngeraş din nasture de lemn şi carton

??????????

Mi-a venit ideeasă fac o felicitare cu îngeraş privind un nasture de lemn peste care dădusem în cutia cu nasturi. Cele două găuri semănau oarecum cu nişte ochişori. Am luat repede o cariocă roşie şi am trasat gura, apoi cu un creion roşu am colorat obrăjorii.

Restul a venit de la sine: am căutat un carton potrivit pentru corp şi mâini, o bucată de panglică de organza pentru aripi, apoi un şnuruleţ pentru aură şi la final mi-a picat în mâini din trusa de croitorie şi un clopoţel pe care să-l ţină în mâini. După ce totul a fost lipit, iată ce a ieşit.

Acest îngeraş frumos va pleca în curând spre cineva care apreciază mult îngeraşii. Sper că v-am dat o idee ce să faceţi cu resturi de hârtie şi alte mărunţişuri pe care nu mai ştiţi dacă să le păstraţi sau nu în cutiile cu materiale pentru activităţi. Nu aruncaţi niciun capăt de panglică pentru că nu ştiţi la ce vă poate folosi 🙂  [Vorbesc serios, mâine vă prezint ceva drăguţ cu resturi de panglică 🙂 ]

6 Comment

 1. superba felicitarea! Si tu esti atat de inventiva! La noi mai greu cu resturile de materiale :)))…eu le colectionez….altii le arunca :))

 2. superba felicitarea! Si tu esti atat de inventiva! La noi mai greu cu resturile de materiale :)))…eu le colectionez….altii le arunca :))

 3. Foarte frumoasa!

 4. violeta.argatu says: Reply

  FFF frumos!!!

  p.s: am primit cartea si…am dat-o mai departe unei fetite din grupa de la Ioan cu ocazia serbarii de Craciun. Sper ca nu te superi… o luasem la mine sa i-o dau cadou lui Ioan la sf serbarii, dar a aparut D. si i-am daruit-o ei :). MUltumim!

 5. simona says: Reply

  F frumos si usor de facut.

 6. […] de la o idee, ci de la un accesoriu si de acolo ajung la lucrarea finala, cum s-a intamplat la ingerasul cu capul din nasture. Cel mai important lucru in artizanat e sa schimbi idea principala. S-au facut si se fac atat de […]

Leave a Reply