Seturi creative cu balerine din ipsos

De Crăciunul acesta Eliza a primit în dar multe lucruri frumoase cu balerine – o carte (despre care vă voi vorbi curând), un medalion şi două seturi creative cu balerine din ipsos. Ţin minte că în 2007 când i-am organizat petrecerea cu balerine am căutat disperată figurine din ipsos cu balerine sau măcar şabloane. Le voiam ca să le dau copiilor să le picteze, să-şi facă singuri o amintire frumoasă de la petrecere. Nu am găsit atunci dar uite că norocul ne-a ieşit în cale şi avem acum două matriţe: una pentru o ramă mică cu balerină şi pantofiori de balet şi una pentru şase balerine în diverse ipostaze. Acestea din urmă pot deveni magneţi de frigider dacă le pui pe spate magnet. Sunt absolut superbe şi delicate însă tare greu de pictat. Au detalii mici şi migăloase. Rama este foarte mica, aproximativ jumătate dintr-o carte poştală obişnuită cu totul (aprox 7,5 x 8 cm), iar fotografia care încape acolo e cel mult una stil poză de buletin. Balerinele au dimensiuni ok pentru nişte magneţi de frigider.

ballerina frame

Seturile respective conţin fiecare câte o matriţă, ipsosul necesar pentru turnat, precum şi câteva culori pentru pictat (nu suficiente). Setul cu rama foto a costat 6 lire, iar cel cu cele şase balerine, 8 lire şi sunt luate de pe amazon. Uitându-mă pe acolo la produsele de la aceeaşi firmă, am mai găsit vreo câteva pe care le-aş lua, pentru că Eliza e absolut înnebunită după pictatul de figurine. În plus, nu ştiu copil căruia să nu-i placă să primească în dar figurine de ipsos şi, deseori, aceste figurine m-au salvat când m-am dus în vreo vizită neaşteptată sau am primit vreun copil la mine care se plictisea. Îmi doresc mult să îmi fac un stoc de matriţe pentru că torn pentru prieteni şi pentru mătuşa mea, care e educatoare la ţară şi care nu are bani de material didactic. Ba chiar am dus şi la Eliza la grădiniţă şi cred că voi duce şi în martie (am un şablon cu flori, ciuperci şi bufniţe).

set de cinci balerine

3 Replies to “Seturi creative cu balerine din ipsos”

  1. Azi poate ajunge coletul nostru si le vad. Ma bucur ca stiu unde sa apelez la nevoie, fetita va merge la balet la vara si voi vedea de ziua ei daca va vrea aceasta tema, voi apela la tine. Si o sa ma inspir si din petrecerea Elizei, sper ca nu te superi. Sunt tare frumoase balerinele!

    1. Nu ma supar deloc, cu mare drag sunt la dispozitia ta pentru consultanta 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.