(P) Reducere la Toyscom la articolele arts&crafts şi o tombolă

În perioada 1-28 februarie, Toyscom are reducere de 25% la toate articolele arts & crafts de la Canenco şi Grafix şi o ofertă specială pentru cititorii blogului meu – pentru orice comandă în valoare de minim 150 de lei din categoria arts & crafts veţi fi înscrişi la o tombolă la care puteţi câştiga jucării în valoare totală de 120 de lei (la alegere). Pentru a fi înscrişi la tombolă, treceţi în câmpul Observaţii de la comandă “laurafrunza.com”.

Produsele de la Grafix şi Canenco au o calitate foarte bună şi nici nu sunt scumpe. Cum se apropie Valentine’s Day, Dragobetele, 1 şi 8 martie, vă puteţi face stoc de materiale pentru felicitări, mărţişoare şi cadouri. Iar dacă 150 de lei vi se pare o sumă mare, vă puteţi uni cu altcineva la comandă, mai ales că la comenzi peste 200 de lei aveţi şi transport gratuit.

grafix

Aveţi coli de spumă la un preţ foarte avantajos (10.49 de lei un set de 15 coli de spumă în diverse culori), diverse forme din spumă gata tăiate numai bune pentru felicitări şi mărţişoare, forme din fetru gata tăiate, diverse seturi de creaţie felicitări, jocuri şi decoraţiuni, mozaicuri, foi pentru origami, seturi de baloane pentru modelat (preţ foarte bun, 40 de baloane la 15 lei), plastilină, seturi de creaţie cu dinozauri, puzzle-uri 3D.

Dacă vă comandaţi materiale pentru arts and crafts şi vreţi sugestii de cum să le folosiţi ca să faceţi o felicitare sau un mărţişor pentru 8 martie, vă aştept cu un comentariu. Şi pentru că am acasă un kil de pompoane cumpărate de la Toyscom înainte de sărbători pentru calendarul cu Moş Crăciun, în următoarea perioadă o să prezint mai multe activităţi distractive cu pompoane, precum şi o idee super-super rapidă de mărţişoare la care nu trebuie să munciţi deloc şi sunt perfect sigure pentru copii 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.