Meniuri gratuite pentru copii la Pizza Hut

Pentru că studioul de balet al Elizei este în vecinătatea unui restaurant Pizza Hut (zona Piaţa Romană, lângă Howard Johnson), s-a întâmplat de două ori să ne oprim să îi dau să mănânce acolo, de obicei deoarece fie veneam de undeva spre balet, fie plecam undeva dinspre balet şi nu era timp să ajungem acasă. În ambele dăţi i-am luat meniul gratuit care conţine fie o pizza (cu un ingredient la alegere), fie o porţie de paste (fie bolognese, fie cu sos alb), fie încă ceva ce nu mai ştiu ce era pentru că noi ne oprim mereu la pizza sau paste (cred că era cartof copt sau ceva de genul). Meniul mai include şi un desert (îngheţată sau un fel de prăjiturică – nu ştiu cum să-i spun, nu e cine ştie ce, un fel de gogoşele de profiterol umplute cu vanilie şi pe deasupra frişcă).

photo

Meniul gratuit pentru copii este valabil doar în timpul săptămânii şi doar dacă adultul comandă ceva de mâncare, fie pizza, paste sau salate. Eu am luat o salată Caesar (nu extraordinară, puiul cam lipsea dar verdeţurile erau proaspete şi crocante) şi împreună am împărţit o limonadă şi desertul. Preţul total al notei a fost 32,8 lei (am plătit doar salata şi limonada).

Pastele Elizei au fost foarte bune (a ales bolognese), nu ştiu dacă aveau carne de porc sau de vită (recunosc că am uitat să întreb) dar nu era tocată la maşină, ci tăiată foarte mărunt, şi gustoasă. Am mâncat eu un sfert din porţie pentru că ea n-a mai putut, deci porţia e destul de consistentă.

Oferta se adresează copiilor până în zece ani. Nu ştiu cum sunt restul restaurantelor Pizza Hut pentru că acesta e singurul în care am intrat şi de fiecare dată am nimerit o chelneriţă extrem de amabilă (chiar m-a întrebat în şoaptă ce desert aleg, pentru că era o zi rece afară şi nu voia să ofere opţiunea îngheţatei în caz că nu-i dădeam voie Elizei). Pentru noi e o alegere ok pentru că nu mă pot deplasa până în Centrul Vechi în zona aia şi prefer să evit alte opţiuni gen Kfc şi Mc. Cu altă ocazie când am mers, am ales pizza (eu un set de patru pizza mici cu diverse toppinguri şi Eliza o pizza simplă cu şuncă) şi ni s-a părut bună.

Bănuiesc că pe site-ul lor au mai multe informaţii sau dacă ajungeţi în restaurantele lor, întrebaţi mai întâi de meniurile pentru copii.

3 Comment

  1. miracalin says: Reply

    Am mancat in 2 ocazii diferite la Pizza Hut in Constanta. Daca nu ne spunea ospatarul, nu am fi stiut ca meniul pentru copii este gratuit.Nu scrie nicaieri, in meniu despre acest lucru, asa ca o data am platit meniul pt copii si nici desertul nu l-am mai primit.

    1. Mira, noua prima oara ne-a spus chelnerita, a doua oara am gasit un pliant in interiorul meniului. E bine de intrebat. De asemenea, nu stiu daca e valabil in toate restaurantele Pizza Hut, tocmai de asta zic sa intrebam inainte.

  2. Chris says: Reply

    …iti inveti copilul sa manance “sanatos” si te mai si lauzi:)?

Leave a Reply