(P) Şampon şi gel de duş împotriva răcelii

Acest articol face parte din campania pentru bloggeri organizată de Organic Baby.

sampon JasonUnul dintre cele două produse alese de mine în cadrul campaniei pentru bloggeri susţinută de magazinul online Organic Baby este acest şampon şi gel de duş împotriva răcelii de la Jason. Am stat şi am analizat zeci de produse din care puteam alege dar am vrut să fie ceva de care chiar am nevoie (nu mai aveam gel de duş pentru Eliza) şi care să fie util şi cititorilor. Am ales gelul de duş (căruia i-aş da o notă de 7 din 10 în condiţiile noastre de utilizare) şi un deodorant pentru mine (căruia i-aş da 10 din 10, spre surprinderea mea care am fost ani de zile fana unei singure mărci).

De ce l-am ales:

– nu conţine parabeni (deşi eu am cam depăşit etapa isteriei bio şi mai folosesc şi produse convenţionale, prin urmare nu a fost neapărat un criteriu de căpătâi). Lista de ingrediente pare sigură şi o parte din ele sunt de provenienţă organică.

– părea un gel de duş potrivit pentru duşul de seară, mai ales în perioada asta când circulă virozele şi un nas înfundat şi fornăit e aproape la ordinea zilei.

– conţine arome naturale de eucalipt, mentă şi arbore de ceai precum şi camfor, care sunt printre ingredientele mele preferate şi m-am gândit că dacă Elizei nu-i va plăcea, îl pot folosi eu.

Concluzii după o săpămână de utilizare

– n-aş putea spune că mirosul e atât de pătrunzător cât să desfunde nasul. Produsul este destinat bebeluşilor, care au mirosul mai fin, şi nu copiilor de cinci ani pe care îi freci repede cu buretele şi le faci duş de 2 minute. E un produs care se foloseşte în tihnă, în cădiţa plină cu apă caldă, în care laşi bebeluşul să se scalde puţin. Pentru bebeluşi îl consider util, pentru copiii mari nu în scopul în care a fost creat. Nu l-am folosit pe părul Elizei pentru care folosesc un alt şampon – de obicei prefer două produse separate pentru păr şi corp.

– m-am spălat şi eu cu el şi lasă o senzaţie plăcută. Cred că e un gel de duş foarte potrivit pentru zilele toride de vară. Chiar dacă senzaţia răcoroasă lăsată după duş nu e de durată (evident, că doar nu ne îmbăiem în mentol), e foarte, foarte plăcută!

Recomand

– da, pentru bebeluşi, nu pentru copii mai mari decât ca gel de duş plăcut pentru baie, chiar şi în răceli, dar nu pentru desfundat nasul. Pentru desfundat nasul încercaţi altceva, cei de la Organic Baby au o secţiune dedicată remediilor naturale şi la multe dintre ele sunt şi comentarii şi păreri, aşa că puteţi să vă informaţi corespunzător înainte să comandaţi. Foarte bună iniţiativa lor de a-şi forma o bază de date cu recenzii de produs pentru că aşa ştiu ce să mai aducă şi ce nu şi cititorii pot afla mai multe puncte de vedere (veţi găsi şi păreri negative la unele produse, semn că iniţiativa lor e onestă şi nu încearcă doar să se umple de laude).

Leave a Reply