Felicitare de 8 martie cu inimă

Această felicitare e foarte uşor de făcut, eu am descoperit-o pe Pinterest dar nu am reuşit să identific sursa originală.

Materiale: carton pentru felicitare, trei fâşii de quilling, adeziv pentru hârtie, o agrafă de birou roşie, carton alb, un ineluş de sârmă (reciclat de la un gablonţ).

??????????

Din două fâşii de quilling se rulează două cerculeţe de aceeaşi dimensiune cărora li se dă forma de picătură, apăsând cu degetele la un capăt. Din a treia fâşie se rulează un cerculeţ pe coada unei pensule, căruia i se lipeşte capătul. Cele două picături se lipesc între ele, apoi se lipeşte şi cerculeţul în mijloc. De cerculeţ se prinde ineluşul de sârmă.

DSCN8771_1

Pe cartonul de felicitare roşu se lipeşte o fâşie de carton alb decupată cu foarfeca zimţată. Fâşia se lipeşte doar la capete, ca să putem apoi prinde agrafa. Pe fâşia albă puteţi scrie o urare sau puteţi s-o lăsaţi albă.

2 Comment

  1. violeta.argatu says: Reply

    Hai ca devin dependenta de postarile tale in scurt timp!!! 🙂

  2. Superbă! Simplă și de efect. Te invit să vezi și felicitările mele… http://prosanthropos.wordpress.com/2014/03/09/felicitari-de-primavara/ O primăvară frumoasă!

Leave a Reply