Zoom Decor – litere şi mesaje decorative

Această postare e doar parţial advertorial pentru că, deşi am primit cadou literele cu Eliza, am şi comandat de la ei de atunci, deci scriu şi din postura de client mulţumit 🙂

Zoom Decor e o companie mică de design care creează, la cererea clientului, litere, forme şi mesaje decorative din polistiren extrudat. Totul, de la formă, la dimensiune, la font, la culoare şi model, poate fi ales de client şi personalizat în funcţie de dorinţele acestuia. Eu am vrut pentru Eliza cinci litere diferite, de dimensiuni mari, în nuanţe de roz şi mov, aşa cum e camera ei şi care să ducă cu gândul la balet, pasiunea ei. Şi am primit asta:

colaj litere eliza

După aceea, am vrut să fac un cadou special de mărţişor şi am comandat două cuvinte întregi, nedecorate, unul pentru clubul de balet la care merge Eliza şi unul pentru încă cineva (nu vă pot spune ce anume reprezintă, pentru că mă citeşte persoana respectivă şi nu vreau să afle) – cuvinte cărora să le adaug eu nota mea personală. Am muncit de mi-au ieşit ochii să-l dau cu grund, să-l vopsesc cu pensula (câteva seri la rând, venită de la serviciu, m-am aşezat pe jos şi, în timp ce Eliza vopsea o cutiuţă de lemn, eu vopseam onduleurile literelor pe toate părţile), să-l decorez cu tehnica şerveţelului, să-l lăcuiesc. După toată munca asta mi-am dat seama că lucrul făcut manual nu e niciodată scump [şi nici perfect], iar literele de la Zoom Decor sunt toate pictate şi decorate manual.

DSCN8781

Zoom Decor transpune în polistiren cam tot ce vă poate trece prin cap, aşa că dacă aveţi o idee, nu ezitaţi să îi rugaţi să v-o pună în practică.

colaj zoom decor

winnie

Şi pentru că se apropie 8 martie, iată un colaj frumos cu ceea ce înseamnă cuvântul “mamă” pentru cei de la Zoom Decor:

1964255_10200918150310870_1501591738_n

Puteţi comanda de la ei decoraţiuni pentru nunţi, botezuri, petreceri de orice tip, dar şi sigle pentru companii şi decoraţiuni pentru clase şi grădiniţe. Pentru mai multe modele, preţuri şi dimensiuni intraţi pe pagina lor de facebook. Voi ce v-aţi pune pe perete de la ei dacă aţi putea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.