Larry Cohen revine în România – Despre frici, frământare, joc și relaxare

Pentru că ştiu că am mulţi cititori părinţi pasionaţi de Playful Parenting, nu se putea să nu-i anunţ că Larry Cohen, expertul mondial în playful parenting, revine în România pentru a susţine mai multe evenimente (o conferinţă, o lansare de carte, ateliere).

Evenimentele vor avea loc în perioada 21-25 mai şi sunt organizate de Atelierele de parenting. Cartea care va fi lansată se numeşte The Opposite of Worry care e în curs de apariţie la editura Trei (vineri, 23 mai, la Cărtureşti Verona).

Edit: Cartea a fost publicată cu titlul Rețete împotriva îngrijorării. O abordare prin joc a anxietății și fricii copiilor.

slide1

Până pe 31 martie, conferinţa are preţuri de Early Bird (180 de lei un seminar, 350 de lei toată ziua) şi vă puteţi înscrie aici.

De când am intrat în lumea asta a “parentingului”, doar doi dintre toţi aceşti filozofi de parenting mi-au schimbat cu adevărat viaţa (şi dacă urmăriţi de ceva vreme blogul meu ştiţi că am fost la multe cursuri şi conferinţe) – unul este Aletha Solter, celălalt este Larry Cohen.

Chiar dacă nu mă regăsesc total în Playful Parenting şi nu sunt un părinte prea jucăuş, ceea ce am învăţat activ din această filozofie m-a ajutat să depăşesc momente foarte grele cu Eliza, fără ca acestea să lase în urmă nicio cicatrice emoţională. Când cineva mă întreabă de cursuri/filozofii de parenting, acesta este primul care îmi vine pe buze.

Găsiți toate articolele mele pe tema Playful Parenting accesând acest link.

Oricât de ridicol ar suna, unii oameni chiar au nevoie să fie învăţaţi să se joace cu copiii (deşi nu e vorba numai despre asta, contează şi cum te joci şi cât intervii şi ce jocuri alegi şi ce funcţii aloci jocului etc).

Dacă aveţi posibilitatea de a merge la conferinţă, vă recomand s-o faceţi. Între timp, puteţi citi prima carte a lui Larry publicată în România, Reţete de jocuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.