Câștigători concurs Persil și Silan

Iată și câștigătorii concursului organizat în colaborare cu Henkel România. Îi rog pe câștigători să-mi trimită în decurs de 24 de ore numele complete, adresele și numerele de telefon pentru a-și primi premiile. Dacă nu primesc datele în 24 de ore (aici, în comentariu sau pe mailul blogului), voi face altă extragere. Felicitări câștigătorilor!

castigatori Persil

16 thoughts on “Câștigători concurs Persil și Silan

 1. da, imi apare eroare; trec aici continutul email-ului:

  Buna ziua,

  M-am regasit pe lista castigatorilor concursului Persil si Silan organizat pe blog, drept pentru care va felicit pentru articol si provocare si va multumesc frumos pentru premiu.

  Datele mele sunt:

  […]
  O saptamana reusita!
  Cu stima

 2. Buna ziua, Am participat la concurs cu nr 53 si ma aflu pe lista castigatorilor. Multumesc foarte mult. Datele mele de contact sunt […] Va rog daca se poate sa trimiteti un email de confirmare primire date. Multumesc!

  ________________________________

 3. Buna ziua.
  Nu mi-a venit sa cred cand m-am regasit pe lista castigatorilor. Este pt. prima data cand mi s-a intamplat sa fiu pe o asemenea lista! Datele mele sunt […] Va multumesc frumos si va doresc sarbatori pascale binecuvantate tuturor! (Sper ca e-mailul sa ajunga la dvs. in timp util. Poate va faceti timp sa imi dati si un raspuns. Multumesc mult inca o data.)

 4. Buna ziua.
  Acum, cand va scriu acest mesaj, am in fata pachetul cu produsele primite. Va multumesc inca o data. O saptamana frumoasa!

 5. am primit si eu mesaj pe tel de la fan couriere ca expeditia de la The engagement agency este in curs de livrare.Cumva este premiul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *