Ouă de Paşti cu motive florale

Ouă de Paşti cu motive florale este una dintre ultimele apariţii la editura Casa şi este o frumuseţe de carte, plină de idei deosebite şi colorate de decorare a ouălor de Paşti. Cartea se adresează, în aceeaşi măsură, şi copiilor şi adulţilor, căci are şi proiecte mai uşoare dar şi unele la care e nevoie de ceva mai multă îndemânare.

oua florale

Iniţial am vrut să fac iepuraşii dar pentru că am găsit în Hornbach o pungă cu 25 de ouă de plastic colorate, cu agăţători, la 9 lei (şi pungă cu 10 ouă albe de plastic, cu agăţători, tot la 9 lei) am decis să fac cu Eliza ouăle pictate cu degeţelul (Eliza a făcut o buburuză şi o floare, eu o broscuţă şi un fluture) şi ouăle cu floricele mov.

iepurasi

Cartea conţine peste 16 idei de ouă decorate cu flori şi desene, precum şi sugestii de diverse decoraţiuni pentru casă sau pentru masa de Paşti. La mijloc are şi şabloanele pe care le puteţi transpune pe ouă sau pe hârtie pentru a crea suporturile de ouă, de exemplu.

ou floare mov

oua fluturasi

Ouăle acestea decorate pot împodobi copăceii dintr-o grădină (dacă aveţi) sau pot fi agăţate şi de mânerele pieselor de mobilier. Cu restul ouălor de plastic voi organiza o vânătoare de ouă de Paşti pentru Eliza şi încă o fetiţă (voi folosi ouă de plastic, ouă de lemn pictate şi, bineînţeles, ouă de ciocolată). Nu m-am hotărât încă dacă să le las pe fete să caute singure sau să le dau o hartă, aşa că orice sugestie pe tema asta m-ar ajuta foarte mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.