Pentru Bucureşti – M-Oul te trimite într-un city break la Praga

Acest concurs se adresează cititorilor din Bucureşti sau celor care vor fi în Bucureşti săptămâna viitoare.

Ce spuneţi de o vânătoare de comori? Vă plac asemenea provocări? Marketonline organizează în perioada 14-18 aprilie un concurs cu o miză foarte tentantă: un city-break de două persoană în luna mai la Praga, cu transportul cu avionul şi cazarea la un hotel de trei stele incluse. Şi pentru că cei de la Marketonline sunt foarte inventivi, nu au făcut un simplu concurs cu like/share sau tragere la sorţi, ci o adevărată vânătoare de comori pentru care oferă indicii care vor fi postate zilnic, pe toată durata concursului, pe reţelele de socializare (Facebook, Google plus, Twitter).

banner-MO

Pentru a fi la curent cu indiciile postate, care vor fi la început mai vagi, iar apoi din ce în ce mai detaliate, daţi like paginii de facebook Marketonline şi pentru a fi siguri că nu rataţi postările lor, mergeţi pe pagina lor, daţi click pe rotiţă (în dreapta, lângă butoanele de Like şi de Message) şi daţi click pe “Add to interest list”. Ştiţi deja că facebook limitează foarte mult ceea ce mai pot vedea utilizatorii lor în mod gratuit, aşa că trebuie să vă asiguraţi că nu rataţi indiciile zilnice oferite începând de luni, 14 aprilie. De asemenea, dacă nu aveţi cont de facebook, vă puteţi abona la newsletterul lor aici sau le puteţi urmări blogul.

Căutarea M-Oului este deja o tradiţie pentru Marketonline, tradiţie ce datează încă din 2008. S-au câştigat de atunci şi până acum un aparat foto digital BenQ X800 (în 2008), o ramă foto digitală (2009), un laptop Acer Aspire 3D (în 2010), un laptop (2011, când s-a desfăşurat şi în Iaşi şi în Bucureşti în acelaşi timp), reduceri între 50 şi 70% la produse (în 2012 şi 2013). Premiul din 2014 este cel mai mare şi cel mai atractiv de până acum şi eu zic că merită să faceţi un efort să-l căutaţi, mai ales că implică multă mişcare şi ieşit în aer liber.

În plus, mi se pare o idee grozavă de petrecut timpul în cuplu, ce poate fi mai distractiv decât să căutaţi împreună M-Oul care vă poate trimite într-o excursie în doi la Praga?

Aşa arată M-Oul, nu e haios?

M-oul

Baftă la căutat şi dacă veţi câştiga, să-mi aduceţi şi mie o vedere de la Praga, drept mulţumire că v-am spus de concurs! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.